Budget make-up tips: mascara, foundation en lipstick

Vandaag staat de mooie mama weer even centraal en laat ik jullie kennismaken met een budget mascara en foundation van Kruidvat: NYC Big Bold False Lash Mascara en Get it all foundation sticks. Daarnaast testte ik drie lipsticks van Miss Sporty. Check it out.

NYC Big Bold False Lash Mascara

“Geef je wimpers het maximale volume en een ultra lange lengte met de BIG BOLD False Lash Mascara van NYC New York Color. Het nieuwe lash-maximizing borsteltje zorgt met één beweging voor een echt vals wimper effect. Zo creëer je makkelijk en snel een speelse, sprankelende city girl look!”

De mascara is knalroze, dat is natuurlijk al een groot pluspunt, want zoals je weet houd ik wel van knalkleurtjes en ook van roze. De mascara zelf is zwart, ik gebruik altijd zwarte mascara. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook maar zelden mensen zie die iets anders op hebben dan zwart. Zie jij de blauwe of bruine mascara weleens bij iemand?

mascara big bold lash nyc

Met deze mascara krijg ik inderdaad volle wimpers. Ik vind hem erg goed presteren. Het geheim van deze mascara is het innovatieve lash-maximizing borsteltje dat elke wimper raakt, zowel boven als onder. Hierdoor worden de wimpers keurig gescheiden en lijken je ogen extra groot.

Adviesverkoopprijs & verkrijgbaarheid

De nieuwe NYC New York colour big bold false lash mascara heeft een adviesverkoopprijs van €4,49 en is verkrijgbaar bij alle Kruidvat- en Trekpleister-filialen.

NYC Get it all foundation sticks

Ik testte drie NYC Get it all foundation sticks. Normaal heb ik altijd de foundation van L’Oreal true match in de kleur beige rose. Deze foundation kost rond de 17 euro. De NYC foundation sticks zijn 5 euro per stuk. Dat is een flink prijsverschil. Mijn foundation breng ik altijd op met een sponsachtige driehoek. De sticks kun je rechtstreeks aanbrengen op je gezicht, maar vervolgens wel met de driehoek verspreiden. Bij de L’Oreal doe ik dit rechtstreeks op de driehoek.

NYC foundation sticks

Wat ik reuze handig vind aan de sticks is dat je ze makkelijk meeneemt naar je werk of naar een feestje om even bij te werken. Makkelijker dan dat je een flesje met een sponsje meeneemt. Je kunt dan best even een keertje met je vingers wat bijwerken, nadat je de stick hebt opgedaan. Ideaal.

Prijs kwaliteit in acht genomen vind ik dit uitstekende budgetproducten.

Miss Sporty BFF lipstick

Ik testte er drie. Eigenlijk had ik voorheen nooit lipstick op, ik vond het nooit mooi staan bij mij en het is ook altijd best een contrast met wanneer je geen lipstick hebt, vind ik. Maar een tijdje terug ben ik er toch mee begonnen om regelmatig lipstick te dragen. Grappig genoeg vaak knalkleuren. Van niets naar heel veel! Mijn favoriet is de Lipstick van L’Oreal Paris Infallible. Een lipstick van ongeveer € 17.  Maar dat merk je ook, want die lipstick blijft echt opzitten, ongeacht of je hebt gegeten, je tanden hebt gepoetst etcetera. Aan het einde van de dag zit het nog mooi. De budget lipsticks van Miss Sporty hebben dat niet. Die gaan er heel gauw af. Wel zijn ze erg mooi bij het opbrengen. Dus als je bereid bent om regelmatig even bij te werken, dan zijn ze prima. Ik vond de kleuren mooi en de lipsticks zelf ook fijn. Alleen verdwijnt de kleur snel, dus bijwerken vereist.

lipstick miss sporty bff

De Miss Sporty BFF Lipsticks koop je voor ongeveer 8 euro. Ohja, BFF staat voor Best Beauty friend Forever, dat is dan wel weer heel leuk.

 Kruidvat TMP Pearly Lotus

Check ook eens de Kruidvat TMP Pearly Lotus, nieuwe damesparfum. Wie weet vind je het wat? Kost € 7,99.

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *