Review: Chicken Shuffle Jr. Smart Games met winactie

Win: Chicken Shuffle Jr.
Hoera! Winnaar je hebt mail!
Hoe: Laat weten dat je meedoet door hieronder een reactie achter te laten.

Chicken Shuffle Jr.

Eerder dit jaar schreef ik over twee spellen van Smart Games. Van Smart Farmer schreef ik een review, ook vertelde ik over het spel Jumpin’ XXL. Ook nu heb ik weer een spel van Smart Games waarover ik een review schrijf: Chicken Shuffle Jr. Wederom een logisch denkspel voor kinderen, een leuk design, praktisch, stevig en het zet je kinderen aan het denken.

Chicken Shuffle review Smart Games

Chicken Shuffle Jr.

Chicken Shuffle zegt het eigenlijk al, schuiven met kippen. Het spel ken je mogelijk wel van vroeger, dan had je een klein,vierkant plastic spelletje met allemaal vakjes, 1 vakje was leeg. Je moest de plaatjes zo schuiven, tot de afbeelding goed stond. Hierbij doe je hetzelfde, alleen maak je niet één afbeelding, maar heb je meerdere opdrachten, variërend van moeilijkheid. Je begint met de eenvoudige opdrachten en gaat naar een steeds ingewikkelder spelletje.

Chicken Shuffle review Smart Games

De bedoeling is, dat je de kippen (die op de schuifjes staan) laat zitten op de eieren. Elke opdracht is zo uitgebeeld, dat als je goed schuift, je alle eieren bedekt hebt, met een kip.

Het is voor kinderen vanaf 4 jaar, maar het is ook voor oudere kinderen en voor jezelf heus niet makkelijk. Het is een leuke bezigheid voor de kleintjes, je merkt dat de jongsten het geduld niet altijd hebben om door te blijven schuiven, dus daar kan je het beste het eerst samen mee doen. Als ze eenmaal doorhebben hoe het werkt, dan is het leuk en dan zullen ze het ook zelf alleen willen doen.

Chicken Shuffle review Smart Games

Het spel is ook ideaal als reisspel, aangezien het klein is en je alle opdrachtkaarten bewaart in het bakje van het schuifspel. Een prima cadeau voor de feestdagen, verjaardagen of wanneer je op vakantie gaat.

Ik ben heel enthousiast over de spellen van Smart Games. De spellen zijn uitdagend, maar erg leuk en aantrekkelijk gemaakt voor kinderen. Een echte aanrader dus.

SmartGames
1 speler
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Verkoopprijs: € 16,95

Over Smart Toys & Games

Smart nv is een Belgisch bedrijf dat in december 1992 werd opgericht in Kontich nabij Antwerpen. Onder Smart nv vallen vier merken: SmartGames (opgericht in 1999), SmartMax (opgericht in 2010), GeoSmart (opgericht in 2016) en Happy Cube (aangesloten in 2019). Vrijwel alle producten worden rechtstreeks door Smart in België ontwikkeld en in meer dan 70 landen over de hele wereld verkocht.

Smart Games Jumpin XXL en Smart Farmer spelletjes

SmartGames zijn super-leuke, logische denkspellen voor één speler. Elk spel heeft een uniek & innovatief spelmechanisme geschikt voor jong én oud. Met SmartMax kunnen jonge kinderen veilig de fascinerende wereld van magnetisme te verkennen. Geosmart is magnetisch constructiespeelgoed voor kinderen vanaf 5 jaar. En een Happy Cube bestaat uit 6 puzzelstukjes in een frame waaruit een perfecte kubus kan worden gemaakt

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Chicken Shuffle Jr. Smart Games
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

75 reacties op “Review: Chicken Shuffle Jr. Smart Games met winactie

    miranda van klaveren

    (29 augustus 2019 - 23:07)

    waanzinnig geweldig hopelijk ben ik nog op tijd want de donkere avonden gaan komen en dan gaan we altijd nog even een spelletje doen

    Greetje Heller

    (28 augustus 2019 - 22:26)

    Wat leuk. Ook pubers vinden vast een leuk spel. Ik doe mee.

    Lies

    (28 augustus 2019 - 22:16)

    Super leuk zeg!!! Ik doe heel graag mee!

    Babette

    (28 augustus 2019 - 22:01)

    Wat een leuk spel voor mijn kinderen.

    Ik doe dan ook graag mee met deze leuke prijsvraag:
    Daar ben ik als de kippen bij!

    Anke

    (28 augustus 2019 - 20:29)

    Wat een superleuke actie! ???Ik wil dit spel heel graag spelen met mijn eigen twee kuikentjes, we zijn gek op spelletjes ?? Wij doen mee!

      Karima

      (29 augustus 2019 - 09:46)

      Ik doe mee! Ontzettend benieuwd, zelf nog niet van het spel gehoord, kids zullen er ontzettend blij mee zijn ?

    Cheryl

    (28 augustus 2019 - 17:42)

    Ja, ik doe graag mee ?. Ik vind dit soort educatieve games geweldig ?

    chris de haas

    (28 augustus 2019 - 13:24)

    ik doe mee, leuk!

      Marije

      (28 augustus 2019 - 20:04)

      Wat grappig! Ik ken de Smart Games alleen voor oudere kinderen, maar hoe tof is het dat ze er ook zijn voor de kleintjes..?! Hoop dat ik win voor mijn zoontje Gijs!

    patricia Lubbertje

    (28 augustus 2019 - 12:05)

    ik maak graag kans op het spel Chicken Shuffle Jr. Lijkt me een erg leuk spel voor onze zoon Sil. Hiermee kan hij zich vast wel een tijdje vermaken. Alles beter dan steeds dat beeldscherm voor die neus toch?

    Katerina Banjo

    (27 augustus 2019 - 21:38)

    Mijn oudste twee kinderen hadden een shuffle met Dora. Een voorloper. Het begin was heel moeilijk, maar kreeg je het een beetje in je vingers, dan werd het leuk!
    Doorzetten is dus een vaardigheid wat ze hier wel bij trainen… Ik zou deze daarom erg leuk vinden voor mijn derde kind.

    marij brand

    (27 augustus 2019 - 10:39)

    super leuk met mn dochtertje te spelen

    Monique

    (26 augustus 2019 - 23:11)

    Ja lijkt me leuk om te winnen!

    SophiaG

    (26 augustus 2019 - 22:22)

    Ik maak graag kans voor mijn meiden.

    Gea Jager

    (25 augustus 2019 - 21:23)

    erg leuk ik vind het altijd leuk om weer leuke spellen te kunnen ontdekken en spelen

    Eliatha Buurmans

    (25 augustus 2019 - 21:19)

    De winter komt er weer aan, dus tijd voor gezelschap spelletjes. Doe dus graag mee.

    Anneliese de Waal

    (25 augustus 2019 - 13:58)

    Erg leuk voor de kinderen, ze spelen erg graag spelletjes ????❤❤

      Sarita

      (25 augustus 2019 - 18:05)

      Ik loot graag mee

    yonina

    (25 augustus 2019 - 12:01)

    ik doe graag mee, mijn kinderen zijn gek op dit soort dingen,.

    Mieke ooms

    (25 augustus 2019 - 11:34)

    Super leuk, die smart games. Mijn dochtertje zou deze erg leuk vinden.

    Shirley

    (24 augustus 2019 - 23:38)

    Wauw ik loot graag mee voor dit leuke spel!

    Lies

    (24 augustus 2019 - 20:38)

    Onwijs leuk zeg! Ik doe graag mee voor mijn neefje!

    Silvia Kuiper

    (24 augustus 2019 - 17:03)

    O, wat een prachtig spel. De anderen ook trouwens. Onze randy van 5 is nu echt van de gewone spelletjes. Bij ons, bij opa en oma en zelfs bij de logopedie mag ihij spelletjes meenemen. Erg leuk en deze is ideaal. Hij houdt erg van boerderij dieren.

    Carla

    (24 augustus 2019 - 14:12)

    Doe héél graag mee met deze leuke actie om m’n kleinkinderen te verrassen!

    ran slag

    (24 augustus 2019 - 11:53)

    Ik doe graag mee aan deze winactie! Tok!

    Lottie

    (24 augustus 2019 - 11:43)

    Super leuk voor mijn oppaskindjes!

    anja

    (24 augustus 2019 - 10:21)

    erg lek voor de kids dus ik doe mee

    Renilda

    (24 augustus 2019 - 06:17)

    wat leuk. ik loot mee voor mijn kleinkinderen.

    Iris

    (24 augustus 2019 - 06:16)

    lijkt me leuk spelletje voor mijn kids van 4 en 6 jaar. kunnen ze lekker samen spelen?

    Lilly-Kim

    (24 augustus 2019 - 01:02)

    Deze juf is groot fan van Smartgames! Ik krijg dit jaar een ander niveau (Speciaal onderwijs) dus een deel van mijn huidige smartgames blijven even in de kast. Leuk als ik hiermee de serie die ze wel kunnen spelen kan aanvullen. Zeker kippen zullen hun aanspreken hihi!
    Een fantastische manier om ze spelend te laten leren.

    Will

    (24 augustus 2019 - 00:43)

    Dit lijkt mij een erg leuk spel.
    Mijn kleinkinderen vinden dat vast ook .Zij spelen graag een spelletje met mij.
    Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

    Linda

    (23 augustus 2019 - 23:08)

    Wat leuk, doe graag mee.

      Claudia Diependaal

      (29 augustus 2019 - 11:26)

      Ik doe heel erg graag mee. Wat zullen de kleinkinderen dit leuk vinden!

    Jan

    (23 augustus 2019 - 21:42)

    Graag loot ik mee voor dit leuke spel .

    Marian B

    (23 augustus 2019 - 21:37)

    Smartgames heeft leuke uitdagende spellen. Ik doe mee voor mijn zoontje, maar neem het ook zeker mee naar school voor in de klas.

    Annelies van Hurne

    (23 augustus 2019 - 21:22)

    Superleuk spel. Ik doe mee voor mijn kiddies..

    Heleen van der Velde

    (23 augustus 2019 - 21:00)

    Ik maak graag kans op deze slimme shuffle!

    Ellen velzeboer

    (23 augustus 2019 - 19:23)

    Hier loot ik graag voor mee voor de kids!

    Ilse

    (23 augustus 2019 - 18:49)

    Mijn 2 kinderen zijn gek op denk spelletjes en gek op kippen. We hebben zelf 3 echte kipjes dus dit spel lijkt me voor hen super leuk/leerzaam/grappig ??

    Pascale

    (23 augustus 2019 - 17:27)

    Geweldig voor mijn dochter!!! 🙂

    Katja Hendriksen

    (23 augustus 2019 - 17:21)

    Ik loot graag mee voor mijn superleuke nichtjes!

      Marianne

      (24 augustus 2019 - 12:42)

      Spelletjes altijd leuk, ik doe mee

    Heleen Haarsma

    (23 augustus 2019 - 16:56)

    Wat een superleuk en leerzaam spel voor mijn 2 lieve kleindochters! 🙂
    Duimen maarrrr…

    brants harry

    (23 augustus 2019 - 15:15)

    doe graag mee voor mijn kleinzoontjes kunnen ze hier nog iets van leren

    kempenaers anita

    (23 augustus 2019 - 15:14)

    ziet er een leuk spel uit voor mijn kleinzoontjes

    Marc de Raden

    (23 augustus 2019 - 14:28)

    ik loot heel graag mee

    Susan

    (23 augustus 2019 - 12:30)

    Ziet eruit als een superleuk, leerzaam spel

    Landje Bleeker

    (23 augustus 2019 - 10:45)

    Lijkt mij een supergeinig spel en die geef ik met groot plezier aan mijn lieve buurmeisje die spellen fanaat is .

    melissa van stipdonk

    (23 augustus 2019 - 10:40)

    Ik ben echt fan van smart games; super leuk. ik doe mee voor onze Jarno van 6 jaar

    Marja (scorpio062)

    (23 augustus 2019 - 10:26)

    Heel leuk,wij zijn dol op spelletjes en als de kleintjes langs komen een gezellige en leuke bezigheid ?? Ik loot dus erg graag mee ..

    m. dijkstra

    (23 augustus 2019 - 09:11)

    leuk spel, weer eens wat anders dan een app

    Nelly

    (23 augustus 2019 - 08:41)

    Leuk voor de kids. Ik loot graag mee.

    A.

    (23 augustus 2019 - 08:23)

    Leuk

    Sharon v Bregt

    (23 augustus 2019 - 08:07)

    Smart Games dat is echt altijd helemaal leuk. Deze serie kennen wij nog niet dus het lijkt me geweldig voor om mijn kinderen deze te leren kennen. En wanneer de kids er niet uitkomen is het een strijd tussen papa en mama wie het als eerste opgelost krijgt! Familiespel!

    Debby

    (22 augustus 2019 - 23:12)

    Oh super graag vr mijn eigen zoontje en voor mijn patatjes in de klas! Ik duim alvast super hard! ?????

    Ilse Brinkhuis

    (22 augustus 2019 - 22:12)

    Gezellig een spelletje doen. Maak graag kans.

    Callista Langen

    (22 augustus 2019 - 21:47)

    ?…. Dit lijkt me niet alleen een heel leuk en uitdagend spel voor mijn jongens, maar ook leuk voor mama. ?

      S. Wolfswinkel

      (23 augustus 2019 - 05:55)

      Ik loot graag mee voor dit leuke spel!

      Tina Van bogaert

      (23 augustus 2019 - 09:15)

      Ik loot graag mee voor zo’n supertof spelletje. Echt iets voor onze Liam en stiekem ook voor mama en papa

    cb.dkl

    (22 augustus 2019 - 21:43)

    Denkspelletjes kunnen ze niet genoeg doen, leuk en leerzaam. Doe graag mee.

    Danielle

    (22 augustus 2019 - 20:23)

    Het lijkt ons hier in huis een mooi spel. Graag doe ik mee met deze winactie

    Wilmsen Anita

    (22 augustus 2019 - 20:18)

    Ik doe mee voor de kleinkinderen

      lieve kindts

      (22 augustus 2019 - 20:29)

      Het ziet er een leuk en gezellig spelletje uit….;ideaal op een regendag of gewoon een reden om samen te spelen…..dank u wel.

    Eefke

    (22 augustus 2019 - 20:11)

    Heeeeeeel graag! Perfect voor mijn dochtertje!!

    Cuypers Marita

    (22 augustus 2019 - 17:27)

    Heel graag wil ik een kansje wagen voor mijn kleinkinderen x

    m chen

    (22 augustus 2019 - 16:08)

    Leuke spel, ik doe mee!

    Miekske Dingens

    (22 augustus 2019 - 15:10)

    Heel graag een kansje, lijkt me echt heel leuk!

      Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)

      (23 augustus 2019 - 10:15)

      We zijn dol op de spellen van Smart games en hebben al een hele collectie. Ons nichtje van bijna 4 speelt er ook graag mee als ze bij ons komt spelen. Dit spel zou ik haar dan ook graag geven voor haar vierde verjaardag.

    gerda

    (22 augustus 2019 - 13:01)

    doe graag mee. zijn hier gek op spelletjes

    Chantal den Haan

    (22 augustus 2019 - 11:30)

    Wat een waanzinnig leuke Win-winactie voor zowel hier thuis als bij mijn kleuterklas! ?Fingers crossed ?

    Marijke

    (22 augustus 2019 - 10:58)

    Wat gaaf. Ik was vroeger verslaafd aan de schuifpuzzeltjes en kon er tijden zoet mee zijn. Doe graag mee voor deze nieuwere versie. We zijn hier in huis dol op spelletjes en ook leuk dat je dit alleen kan spelen. 🙂

      Meike Vaessen

      (23 augustus 2019 - 08:20)

      Wij zijn wel klaar voor een nieuwe smartgame! Deze ziet er ook weer tof uit! En zo leuk dat het voor alle leeftijden geschikt is, met een tiener en een groep 3 kind in huis dus ideaal!

    Ilona

    (22 augustus 2019 - 10:18)

    Ik zou deze graag willen winnen voor onze zoon. Kan ik eerst lekker samen met hem mee spelen totdat hij het snapt en hij leert zo na te denken

    Sonja Hubregtse

    (22 augustus 2019 - 09:52)

    Wat klinkt dat gaaf ! Zou echt iets zijn voor onze 2 kids… Kunnen ze meteen het doorzettingsvermogen verbeteren 😉

    elisabeth maria martina

    (22 augustus 2019 - 09:38)

    spelletjes spelen is een feest daarvan geniet mijn kleinzoon nog het meest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *