Review: Chicken Shuffle Jr. Smart Games met winactie

Win: Chicken Shuffle Jr.
Hoera! Winnaar je hebt mail!
Hoe: Laat weten dat je meedoet door hieronder een reactie achter te laten.

Chicken Shuffle Jr.

Eerder dit jaar schreef ik over twee spellen van Smart Games. Van Smart Farmer schreef ik een review, ook vertelde ik over het spel Jumpin’ XXL. Ook nu heb ik weer een spel van Smart Games waarover ik een review schrijf: Chicken Shuffle Jr. Wederom een logisch denkspel voor kinderen, een leuk design, praktisch, stevig en het zet je kinderen aan het denken.

Chicken Shuffle review Smart Games

Chicken Shuffle Jr.

Chicken Shuffle zegt het eigenlijk al, schuiven met kippen. Het spel ken je mogelijk wel van vroeger, dan had je een klein,vierkant plastic spelletje met allemaal vakjes, 1 vakje was leeg. Je moest de plaatjes zo schuiven, tot de afbeelding goed stond. Hierbij doe je hetzelfde, alleen maak je niet één afbeelding, maar heb je meerdere opdrachten, variërend van moeilijkheid. Je begint met de eenvoudige opdrachten en gaat naar een steeds ingewikkelder spelletje.

Chicken Shuffle review Smart Games

De bedoeling is, dat je de kippen (die op de schuifjes staan) laat zitten op de eieren. Elke opdracht is zo uitgebeeld, dat als je goed schuift, je alle eieren bedekt hebt, met een kip.

Het is voor kinderen vanaf 4 jaar, maar het is ook voor oudere kinderen en voor jezelf heus niet makkelijk. Het is een leuke bezigheid voor de kleintjes, je merkt dat de jongsten het geduld niet altijd hebben om door te blijven schuiven, dus daar kan je het beste het eerst samen mee doen. Als ze eenmaal doorhebben hoe het werkt, dan is het leuk en dan zullen ze het ook zelf alleen willen doen.

Chicken Shuffle review Smart Games

Het spel is ook ideaal als reisspel, aangezien het klein is en je alle opdrachtkaarten bewaart in het bakje van het schuifspel. Een prima cadeau voor de feestdagen, verjaardagen of wanneer je op vakantie gaat.

Ik ben heel enthousiast over de spellen van Smart Games. De spellen zijn uitdagend, maar erg leuk en aantrekkelijk gemaakt voor kinderen. Een echte aanrader dus.

SmartGames
1 speler
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Verkoopprijs: € 16,95

Over Smart Toys & Games

Smart nv is een Belgisch bedrijf dat in december 1992 werd opgericht in Kontich nabij Antwerpen. Onder Smart nv vallen vier merken: SmartGames (opgericht in 1999), SmartMax (opgericht in 2010), GeoSmart (opgericht in 2016) en Happy Cube (aangesloten in 2019). Vrijwel alle producten worden rechtstreeks door Smart in België ontwikkeld en in meer dan 70 landen over de hele wereld verkocht.

Smart Games Jumpin XXL en Smart Farmer spelletjes

SmartGames zijn super-leuke, logische denkspellen voor één speler. Elk spel heeft een uniek & innovatief spelmechanisme geschikt voor jong én oud. Met SmartMax kunnen jonge kinderen veilig de fascinerende wereld van magnetisme te verkennen. Geosmart is magnetisch constructiespeelgoed voor kinderen vanaf 5 jaar. En een Happy Cube bestaat uit 6 puzzelstukjes in een frame waaruit een perfecte kubus kan worden gemaakt

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Chicken Shuffle Jr. Smart Games
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

75 gedachten over “Review: Chicken Shuffle Jr. Smart Games met winactie

  • 29 augustus 2019 om 23:07
    Permalink

    waanzinnig geweldig hopelijk ben ik nog op tijd want de donkere avonden gaan komen en dan gaan we altijd nog even een spelletje doen

    Beantwoorden
  • 28 augustus 2019 om 22:26
    Permalink

    Wat leuk. Ook pubers vinden vast een leuk spel. Ik doe mee.

    Beantwoorden
  • 28 augustus 2019 om 22:01
    Permalink

    Wat een leuk spel voor mijn kinderen.

    Ik doe dan ook graag mee met deze leuke prijsvraag:
    Daar ben ik als de kippen bij!

    Beantwoorden
  • 28 augustus 2019 om 20:29
    Permalink

    Wat een superleuke actie! ???Ik wil dit spel heel graag spelen met mijn eigen twee kuikentjes, we zijn gek op spelletjes ?? Wij doen mee!

    Beantwoorden
    • 29 augustus 2019 om 09:46
      Permalink

      Ik doe mee! Ontzettend benieuwd, zelf nog niet van het spel gehoord, kids zullen er ontzettend blij mee zijn ?

      Beantwoorden
  • 28 augustus 2019 om 17:42
    Permalink

    Ja, ik doe graag mee ?. Ik vind dit soort educatieve games geweldig ?

    Beantwoorden
    • 28 augustus 2019 om 20:04
      Permalink

      Wat grappig! Ik ken de Smart Games alleen voor oudere kinderen, maar hoe tof is het dat ze er ook zijn voor de kleintjes..?! Hoop dat ik win voor mijn zoontje Gijs!

      Beantwoorden
  • 28 augustus 2019 om 12:05
    Permalink

    ik maak graag kans op het spel Chicken Shuffle Jr. Lijkt me een erg leuk spel voor onze zoon Sil. Hiermee kan hij zich vast wel een tijdje vermaken. Alles beter dan steeds dat beeldscherm voor die neus toch?

    Beantwoorden
  • 27 augustus 2019 om 21:38
    Permalink

    Mijn oudste twee kinderen hadden een shuffle met Dora. Een voorloper. Het begin was heel moeilijk, maar kreeg je het een beetje in je vingers, dan werd het leuk!
    Doorzetten is dus een vaardigheid wat ze hier wel bij trainen… Ik zou deze daarom erg leuk vinden voor mijn derde kind.

    Beantwoorden
  • 25 augustus 2019 om 21:23
    Permalink

    erg leuk ik vind het altijd leuk om weer leuke spellen te kunnen ontdekken en spelen

    Beantwoorden
  • 25 augustus 2019 om 21:19
    Permalink

    De winter komt er weer aan, dus tijd voor gezelschap spelletjes. Doe dus graag mee.

    Beantwoorden
  • 25 augustus 2019 om 13:58
    Permalink

    Erg leuk voor de kinderen, ze spelen erg graag spelletjes ????❤❤

    Beantwoorden
  • 25 augustus 2019 om 12:01
    Permalink

    ik doe graag mee, mijn kinderen zijn gek op dit soort dingen,.

    Beantwoorden
  • 25 augustus 2019 om 11:34
    Permalink

    Super leuk, die smart games. Mijn dochtertje zou deze erg leuk vinden.

    Beantwoorden
  • 24 augustus 2019 om 20:38
    Permalink

    Onwijs leuk zeg! Ik doe graag mee voor mijn neefje!

    Beantwoorden
  • 24 augustus 2019 om 17:03
    Permalink

    O, wat een prachtig spel. De anderen ook trouwens. Onze randy van 5 is nu echt van de gewone spelletjes. Bij ons, bij opa en oma en zelfs bij de logopedie mag ihij spelletjes meenemen. Erg leuk en deze is ideaal. Hij houdt erg van boerderij dieren.

    Beantwoorden
  • 24 augustus 2019 om 14:12
    Permalink

    Doe héél graag mee met deze leuke actie om m’n kleinkinderen te verrassen!

    Beantwoorden
  • 24 augustus 2019 om 06:16
    Permalink

    lijkt me leuk spelletje voor mijn kids van 4 en 6 jaar. kunnen ze lekker samen spelen?

    Beantwoorden
  • 24 augustus 2019 om 01:02
    Permalink

    Deze juf is groot fan van Smartgames! Ik krijg dit jaar een ander niveau (Speciaal onderwijs) dus een deel van mijn huidige smartgames blijven even in de kast. Leuk als ik hiermee de serie die ze wel kunnen spelen kan aanvullen. Zeker kippen zullen hun aanspreken hihi!
    Een fantastische manier om ze spelend te laten leren.

    Beantwoorden
  • 24 augustus 2019 om 00:43
    Permalink

    Dit lijkt mij een erg leuk spel.
    Mijn kleinkinderen vinden dat vast ook .Zij spelen graag een spelletje met mij.
    Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

    Beantwoorden
    • 29 augustus 2019 om 11:26
      Permalink

      Ik doe heel erg graag mee. Wat zullen de kleinkinderen dit leuk vinden!

      Beantwoorden
  • 23 augustus 2019 om 21:37
    Permalink

    Smartgames heeft leuke uitdagende spellen. Ik doe mee voor mijn zoontje, maar neem het ook zeker mee naar school voor in de klas.

    Beantwoorden
  • 23 augustus 2019 om 19:23
    Permalink

    Hier loot ik graag voor mee voor de kids!

    Beantwoorden
  • 23 augustus 2019 om 18:49
    Permalink

    Mijn 2 kinderen zijn gek op denk spelletjes en gek op kippen. We hebben zelf 3 echte kipjes dus dit spel lijkt me voor hen super leuk/leerzaam/grappig ??

    Beantwoorden
  • 23 augustus 2019 om 17:21
    Permalink

    Ik loot graag mee voor mijn superleuke nichtjes!

    Beantwoorden
  • 23 augustus 2019 om 16:56
    Permalink

    Wat een superleuk en leerzaam spel voor mijn 2 lieve kleindochters! 🙂
    Duimen maarrrr…

    Beantwoorden
  • 23 augustus 2019 om 15:15
    Permalink

    doe graag mee voor mijn kleinzoontjes kunnen ze hier nog iets van leren

    Beantwoorden
  • 23 augustus 2019 om 15:14
    Permalink

    ziet er een leuk spel uit voor mijn kleinzoontjes

    Beantwoorden
  • 23 augustus 2019 om 10:45
    Permalink

    Lijkt mij een supergeinig spel en die geef ik met groot plezier aan mijn lieve buurmeisje die spellen fanaat is .

    Beantwoorden
  • 23 augustus 2019 om 10:40
    Permalink

    Ik ben echt fan van smart games; super leuk. ik doe mee voor onze Jarno van 6 jaar

    Beantwoorden
  • 23 augustus 2019 om 10:26
    Permalink

    Heel leuk,wij zijn dol op spelletjes en als de kleintjes langs komen een gezellige en leuke bezigheid ?? Ik loot dus erg graag mee ..

    Beantwoorden
  • 23 augustus 2019 om 08:07
    Permalink

    Smart Games dat is echt altijd helemaal leuk. Deze serie kennen wij nog niet dus het lijkt me geweldig voor om mijn kinderen deze te leren kennen. En wanneer de kids er niet uitkomen is het een strijd tussen papa en mama wie het als eerste opgelost krijgt! Familiespel!

    Beantwoorden
  • 22 augustus 2019 om 23:12
    Permalink

    Oh super graag vr mijn eigen zoontje en voor mijn patatjes in de klas! Ik duim alvast super hard! ?????

    Beantwoorden
  • 22 augustus 2019 om 22:12
    Permalink

    Gezellig een spelletje doen. Maak graag kans.

    Beantwoorden
  • 22 augustus 2019 om 21:47
    Permalink

    ?…. Dit lijkt me niet alleen een heel leuk en uitdagend spel voor mijn jongens, maar ook leuk voor mama. ?

    Beantwoorden
    • 23 augustus 2019 om 09:15
      Permalink

      Ik loot graag mee voor zo’n supertof spelletje. Echt iets voor onze Liam en stiekem ook voor mama en papa

      Beantwoorden
  • 22 augustus 2019 om 21:43
    Permalink

    Denkspelletjes kunnen ze niet genoeg doen, leuk en leerzaam. Doe graag mee.

    Beantwoorden
  • 22 augustus 2019 om 20:23
    Permalink

    Het lijkt ons hier in huis een mooi spel. Graag doe ik mee met deze winactie

    Beantwoorden
    • 22 augustus 2019 om 20:29
      Permalink

      Het ziet er een leuk en gezellig spelletje uit….;ideaal op een regendag of gewoon een reden om samen te spelen…..dank u wel.

      Beantwoorden
  • 22 augustus 2019 om 17:27
    Permalink

    Heel graag wil ik een kansje wagen voor mijn kleinkinderen x

    Beantwoorden
  • 22 augustus 2019 om 15:10
    Permalink

    Heel graag een kansje, lijkt me echt heel leuk!

    Beantwoorden
    • 23 augustus 2019 om 10:15
      Permalink

      We zijn dol op de spellen van Smart games en hebben al een hele collectie. Ons nichtje van bijna 4 speelt er ook graag mee als ze bij ons komt spelen. Dit spel zou ik haar dan ook graag geven voor haar vierde verjaardag.

      Beantwoorden
  • 22 augustus 2019 om 11:30
    Permalink

    Wat een waanzinnig leuke Win-winactie voor zowel hier thuis als bij mijn kleuterklas! ?Fingers crossed ?

    Beantwoorden
  • 22 augustus 2019 om 10:58
    Permalink

    Wat gaaf. Ik was vroeger verslaafd aan de schuifpuzzeltjes en kon er tijden zoet mee zijn. Doe graag mee voor deze nieuwere versie. We zijn hier in huis dol op spelletjes en ook leuk dat je dit alleen kan spelen. 🙂

    Beantwoorden
    • 23 augustus 2019 om 08:20
      Permalink

      Wij zijn wel klaar voor een nieuwe smartgame! Deze ziet er ook weer tof uit! En zo leuk dat het voor alle leeftijden geschikt is, met een tiener en een groep 3 kind in huis dus ideaal!

      Beantwoorden
  • 22 augustus 2019 om 10:18
    Permalink

    Ik zou deze graag willen winnen voor onze zoon. Kan ik eerst lekker samen met hem mee spelen totdat hij het snapt en hij leert zo na te denken

    Beantwoorden
  • 22 augustus 2019 om 09:52
    Permalink

    Wat klinkt dat gaaf ! Zou echt iets zijn voor onze 2 kids… Kunnen ze meteen het doorzettingsvermogen verbeteren 😉

    Beantwoorden
  • 22 augustus 2019 om 09:38
    Permalink

    spelletjes spelen is een feest daarvan geniet mijn kleinzoon nog het meest

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *