Review: Cold pressed soaps

Kruidvat heeft weer iets moois in zijn assortiment. Prachtige cold pressed soaps uit het Catch and Shine assortiment. Benieuwd wat wij er van vinden? We mochten er vier uitproberen.

Cold pressed soaps kruidvat

Zeepjes in het Catch & Shine-schap

Van funky zeepjes tot schattige cupcakes voor in bad. De producten in het zogenaamde Catch & Shine-schap zijn limited en maken om de zes weken plaats voor nieuwe fijne musthaves. Catch if you can! Wij hebben de cold pressed soaps gevangen, dus dat worden soepele handjes na het wassen. De zeepjes zien er heerlijk eetbaar uit, maar dat kan je nog meer zeggen van de cupcakes uit het Catch & Shine-schap.

Met de producten in het gloednieuwe Catch en Shine-schap heb je altijd superleuke cadeaus bij de hand. Het zijn betaalbare producten en superleuk om te geven. Vooral de cupcakes vind ik er erg leuk uit zien, althans vanaf de afbeeldingen, want ik heb ze nog niet gezien.

Soap surprise

De eerste twee limited edition productlijnen van Catch & Shine zijn heerlijke treats voor het najaar. Met de vrolijke badbruisballen “soapy cups” geef je jezelf een schuimparty in bad cadeau. Geen bad? Ga dan voor een Cold Pressed Soap waarmee handen wassen een – net zo leuk – feestje wordt!

Cupcake bruistabletten kruidvat

De Soapy Cups werken ongeveer hetzelfde als een normale bruisbal. De bodem van de badbruiscupcake bruist licht op in het badwater, terwijl de topping langzaam wegsmelt. Verkrijgbaar in de geuren: Lily Pink Sprinkle, Colour Pop Confetti, Lovey Dovey, Follow the Rainbow, Ice Ice Baby, Aloha Hawaii en Sunny Delight.

Cold press soaps

Met de Catch & Shine Cold Pressed Soaps breng je je droge winterhandenweer in tiptop conditie. De romige shea boter hydrateert diep zonder een vettig laagje achter te laten. Een handgemaakt product, op basis van natuurlijke ingrediënten, dat ook nog lief is voor je huid..

Verkrijgbaar in vijf varianten: Season Orange, Fruity Fruit, Fresh Cut, Citrus Blast en Lavender Lust.

Cold pressed soaps kruidvat

Wat vinden er we ervan?

Ik vind de zeepjes erg lekker ruiken. De kinderen vonden ze er daarnaast ook erg eetbaar uitzien, haha. Gelukkig hebben ze ze nog niet geprobeerd om op te eten, maar dat zal ook zeker niet smaken. De zeepjes hebben een luxe uitstraling, ze doen mij een beetje denken aan de zeepjes in de wat meer luxe zeepwinkels. Terwijl deze maar 2 euro kosten per stuk. Hartstikke leuk als cadeautje. Stiekem ben ik ook wel erg benieuwd naar de cupcakes, dus daar ga ik nog voor naar de winkel.

Verkrijgbaarheid & Prijs

Het Catch & Shine-schap vanaf nu in elk Kruidvat-filiaal, de limited producten zijn tevens online verkrijgbaar op www.kruidvat.nl.

Kruidvat Catch & Shine Soapy Cups zijn € 1,99 per stuk en verkrijgbaar t/m week 50 (op=op)
Kruidvat Catch & Shine Cold Pressed Soaps zijn € 1,99 per stuk en verkrijgbaar t/m week 50 (op=op)

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *