Review Derma babyverzorgingsproducten

Ik sprak op de Negenmaandenbeurs over de bioloigische verzorgingsproducten van Derma; babyverzorgingsproducten, maar ook producten voor vrouwen. Derma is gemaakt in Denemarken door het Deense bedrijf DermaPharm A/S. Ik vertel hieronder wat over een aantal van de heerlijke producten, die allemaal geen parfum, parabenen, kleurstoffen of andere allergenen en ongewenste stoffen bevatten.

Biologisch; zacht en huidvriendelijke

Derma Eco Baby is 100% vrij van parfum, parabenen en kleurstoffen. Het minimaliseert het risico van huidallergieën en overgevoeligheidsreactie. De Derma Eco Baby serie bestaat uit verantwoordelijke, kindervriendelijke producten voor dagelijks gebruik. Je gaat ermee in bad en je gaat ermee naar bed; badolie tot en met gezichtscrème. Elk product is speciaal ontwikkeld om het haar en de hoofdhuid van kinderen te behandelen, en om problemen te voorkomen – zacht en effectief. Derma Eco Baby is zo puur en natuurlijk dat het zowel biologisch, milieu- en allergie-gecertificeerd is.

Derma eco baby

Shampoo / bad

Voor het wassen van zowel het haar van je kinderen als voor het lichaam. Derma Baby Shampoo/bad is ontwikkeld voor de gevoelige huid en hoofdhuid van baby’s. Ideaal om de haartjes te wassen, maar ook gewoon in bad, er zit geen geur aan, maar de haren worden met een klein druppeltje al heerlijk schoon.

Gebruiksaanwijzing
Gebruik een kleine hoeveelheid in het badwater, of voor het haar, en spoel daarna grondig met water. Kan dagelijks worden gebruikt door het hele gezin.

De shampoo is heel fijn, je hebt maar weinig nodig. De kinderen gaan hier regelmatig in bad, bijna elke dag, je wilt dus niet dat ze een uitgedroogde huid krijgen van badproducten. Ik vind de derma producten hiervoor erg geschikt.

Tube 150 ml, kost € 4,70

Olie

Olie voor in bad of om te masseren, het kan allebei. De Olie is een zachte en hydraterende badolie die ook ideaal is voor het verwijderen van wieg cap of massageolie. Dit product werd door Deense consumentenbond in 2015 aanbevolen.

Gebruiksaanwijzing
Doe een kleine hoeveelheid olie in het badwater of een weinig in je handpalm alvorens de huid met de olie te masseren.

Het is een heel fijne en zachte olie, ik gebruik hem als massageolie voor de kinderen. Heerlijk voor na het bad. Mijn dochtertje van twee jaar gaat er echt voor liggen, “massage mama?”.

Fles 150 ml, kost € 4,70.

Berschermende zalf

Een zalf voor droge of gevoelige huid, bijvoorbeeld als billencrème. Je wilt natuurlijk altijd voorkomen dat je kleintje rode billen krijgt. Ook dit product werd aanbevolen door de Deense consumentenbond, maar dan in 2014. Ze zeiden over het product “betaalbare babyzalf met biologische ingrediënten”. Het is een heel fijne zalf die makkelijk uitsmeert.

Gebruiksaanwijzing
Breng een dunne laag Derma Eco Baby Beschermende Zalf aan op de propere en droge huid. Om de huid in alle zachtheid te reinigen, raden we aan om vooraf Derma babydoekjes te gebruiken.

De beschermende zalf smeert heel goed uit, dat is wel zo fijn. De huid wordt er zacht  van.

Tube van 100 ml, kost € 4,70.

Crème

De Crème is een milde crème die sterk hydrateert. De crème is ontwikkeld voor de gevoelige huid van baby’s. “Een goede keuze met biologische ingrediënten”. Wederom een aanbeveling van de Deense consumentenbond in 2014. Ik vind de crème perfect ook voor deze dagen, het is koud buiten de de huid van de kinderen is droog en soms zelfs schaal. Goed insmeren helpt en het bevriest niet, dus ook ideaal als het buiten vriest.

Gebruiksaanwijzing
Breng een kleine hoeveelheid crème op de huid aan, na het bad of wanneer gewenst. Voor een optimaal resultaat kan je de huid vooraf masseren met Derma Eco Baby Olie.

Tube van 100 ml, kost € 4,70.

Baby wet wipes of babydoekjes

Derma Babydoekjes zijn gemaakt op basis van zuivere, natuurlijke en voedende ingrediënten.  Zonder parfum, geen parabenen en geen kleurstoffen. De doekjes zijn ideaal, zowel voor de gezichtjes als bij het verschonen van de luier. Je kunt de verpakking goed sluiten na gebruik, dan drogen ze ook niet uit.

Gebruiksaanwijzing
Gebruik de babydoekjes bij het verversen van de luiers, als servet tijdens de maaltijden en telkens wanneer het nodig is. Haal één doekje uit de verpakking om je baby schoon te maken. De gebruikte doekjes niet in het toilet gooien of doorspoelen, maar in de vuilbak werpen. Denk eraan de verpakking goed te sluiten na gebruik, zodat de doekjes niet uitdrogen.

64 babydoekjes per verpakking, kost € 2,99

derma zonnebrandcreme factor 30

Zonnebrandcrème spf 30

Een zonnebrandcrème is nooit verkeerd om bij je te hebben. Het kan dan nu wel koud zijn, maar de zon schijnt en scheen de afgelopen dagen flink. De zonnebrandcrème bevriest niet, dus smeer hem gewoon nu op je gezicht (ook jij zelf natuurlijk). Zeer waterbestendige zonnebrandcrème met een breedspectrum bescherming tegen UVA en UVB-stralen. Factor 30 is uitstekend voor je kinderen en voor jezelf.

Gebruiksaanwijzing
Breng een ruime hoeveelheid (een volle handpalm) aan op lichaam en gelaat vooraf aan blootstelling aan de zon. Vermijd de zonnestralen rond het middaguur, want dan zijn ze het sterkst. Wrijf telkens opnieuw in na het zwemmen. Voor een optimale bescherming is het belangrijk dat de aanbevolen hoeveelheid wordt aangebracht. Kinderen onder de 3 jaar worden beter niet volledig blootgesteld aan de zon.

Tube 200 ml, kost € 15,99.

Hier tref je een overzicht met verkooppunten van Derma. Ik vind het heel mooie producten, allemaal heel fijn. De zonnebrandcrème hoop ik binnenkort al heel veel te mogen gebruiken, ik kan niet wachten op het voorjaar. Brrrr wat is koud.

 

 

 

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Verzorgingsproducten Derma Eco Baby
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *