Review: Dixap diksap

Warme chocomel, thee, diksap, water, melk? Wat drinken jouw kinderen meestal? Wij zijn nogal van de “Zo min mogelijk suiker, wanneer het kan” opvoeding/ Dus hier wordt met name water en melk gedronken. Mijn zoontje van bijna 4 jaar drinkt heus wel graag een keer een flesje Chocomel leeg als we ergens anders gaan lunchen of een kopje koffie doen. Thuis houden we het bij water en melk, maar ook zo nu een dan diksap, want dat is ook vrij van toegevoegde suikers. Dixap van Covelt kende ik nog niet tot afgelopen maand.

Wat is diksap?

Diksap is ingedikt sap, het wordt gemaakt uit vruchtenconcentraat.  Het is dus niets meer en niets minder dan geconcentreerd vruchtensap. Er worden geen suikers of andere dingen toegevoegd, er wordt juist wat uitgehaald: water. Diksap is niks meer of niks minder dan ingedikt sap.

dixap wat is diksap

Dixap van Covelt is:

100% fruit. Geen onnatuurlijke conserveermiddelen, geen geur- en kleurstoffen, maar puur natuur.
zonder toegevoegde suikers. In ons dixap zitten alleen maar de natuurlijke suikers uit het fruit waarvan het is gemaakt is. En dat is méér dan lekker genoeg! veilig en gezond voor jonge kinderen. Onze productie voldoet aan de strenge eisen van de babyvoedingswetgeving.
verrassend lekker! Dixap smaakt heerlijk fruitig en je kunt het voor de lekkerste recepten gebruiken.

Voor wie is diksap?

Diksap is geschikt voor kinderen en baby’s vanaf 6 maanden. Wil je je zoontje of dochtertje (of je kleinkind … “lekker oma!”) laten genieten van de pure smaak van fruit? En vind je ook dat we eens moeten ophouden om zomaar overal toegevoegde suikers in te doen? Dan is dixap een fantastisch product.

Dit lekkere, geconcentreerde vruchtensap is een uitstekend alternatief voor suikerhoudende limonadesiropen. Covelt Dixap Zomerfruit bevat geen kunstmatige kleurstoffen, smaakversterkers, conserveermiddelen en geurversterkers.

diksap is vruchtenconcentraat

Wat vinden we van Dixap diksap?

Wij zijn enthousiast over Dixap. De smaak is erg goed. Je hebt maar een klein beetje nodig om een goede smaak te krijgen. Je doet ongeveer 1 deel Dixap op 12 delen water, dan is het prima qua smaak. Vaak is het ook even proeven, dan weet je het het beste.

Wij hebben twee smaken geprobeerd: Zomerfruit en Appel en verder nix! We hebben twee grote flessen en een heleboel pakjes getest.
De kinderen vinden het allebei lekker en drinken het graag. Het zomerfruit vinden ze momenteel het lekkerst. Maar er kan zo weer een andere favoriet zijn. De pakjes zijn ideaal. Ik werd al getipt door iemand die de posts van mijn kids en Dixap op de blog hadden gezien dat het heel handig is om deze pakjes te gebruiken. Als je het rietje namelijk in het zilverfolietje prikt op de bovenkant van het pakje, dan kan je kind gerust het pakje op de kop houden en dan alsnog zonder te knoeien drinken. Handy!!

diksap in pakjes

Ook hebben? Kijk hier waar het te koop is: Dixap waar te koop?

 

 

Kerstwinkel 2017

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *