Review: Dr. Swaab lanoline crème

What's on mama's mind tuinDe meteorologische lente is begonnen, met regen en wind. Met storm zelfs. Ben je ook toe aan lekker in de tuin eten en veel buitenspelen? Ik wel hoor! Wij zijn sowieso veel buiten, weer of geen weer. Sneeuw en wind laten we ons niet door tegenhouden, soms wel een beetje door regen. Hoewel de kids dat geen enkel bezwaar vinden, vindt mama dat wel.

Dat mijn kinderen veel buiten zijn is best te zien aan hun snoetjes. Gezonde blosjes bijvoorbeeld. Maar soms zijn die wangetjes best wel schaal en ruw. Van Dr. Swaab mocht ik een mooi product reviewen, dat uitstekend geschikt is voor die wangetjes van mijn ukkies.

Wat is Dr. E.J. Swaap Lanonline crème?

De Dr. E.J. Swaab Lanoline crème bevat natuurlijke lanoline en wolvet.
Het vettige beschermlaagje van Dr. E.J. Swaab Lanonine Crème en hydraterende bestandsdelen zorgen dat uw zeer droge en schrale huid de gelegenheid krijgt te herstellen!
Inhoud: 28 gram

Wat vinden we ervan?

De crème zit in een tube. Ik vind het een fijne crème, doordat het makkelijk uitsmeert. Je hebt maar een What's on mama's mind dr swaab lanolineklein beetje nodig en het is duidelijk vettig, dat maakt de huid zacht. Bij ons heeft het het effect dat de huid mooi zacht blijft en geen schrale plekken meer bevat. Ik smeer het vaak bij mijn kinderen op vlak voordat ze naar bed gaan, dan kan het goed intrekken.

Ik smeer het ook op mijn eigen handen, want die zijn ook ontzettend droog. Ik was behoorlijk vaak mijn handen op een dag, dus dat zorgt ervoor dat ze gauw droog zijn. Je handen worden er een stuk zachter van en zijn niet meer ruw en droog.

De tube van 28 gram kan je wel even mee vooruit. Ik heb het nu meer dan een maand toch wel wekelijks een paar keer gebruikt en ik zie nog niet dat er iets uit is. Dus volgende winter smeren wij nog wel even door hiermee.

Fijne crème voor zowel de kinderen als voor mijzelf dus.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *