Review: DVD Paddington 2

Vandaag heb ik een must-see voor kinderen vanaf 6 jaar, namelijk de superleuke kinderfilm Paddington 2 op DVD.

Beertje Paddington

Beertje Paddington is een bekende beer, ongetwijfeld ken je hem uit een boek en je ouders mogelijk ook. Beertje Paddington is als verhaal namelijk al in 1958 voor het eerst geschreven. Dus behalve jij, zijn jouw ouders er ook mee op gegroeid en hebben opa en oma er uit voorgelezen. De beer met de bekende regenhoed en zijn kaplaarsjes aan.

Heb jij deel 1 van de film gezien in 2014? Dat hoeft natuurlijk niet om deze film te willen volgen, maar deel 2 is net zo goed. Paddington 2 is een heerlijk positieve en optimistische film. Grappig en ook wel ontroerend. Ik was het alweer even vergeten, maar eigenlijk is beertje Paddington wel een beetje onhandig.

Paddington 2 dvd

Over Paddington 2

“Terwijl hij het perfecte geschenk voor zijn geliefde tante Lucy – ze wordt 100 – zoekt, valt Paddington op een uniek pop-upboek in de antiekshop van Mijnheer Gruber. Paddington neemt enkele klusjes aan om het te kopen. Maar als het boek gestolen wordt, is het aan Paddington en de familie Brown om de dief te ontmaskeren…”

De DVD kijken we in het Nederlands, de stemmen bij de Nederlandse versie zijn o.a. van Beau van Erven Dorens, hij is beertje Paddington. Verder Peter Dorst (Henry Brown), Lottie Hellingman (Mary Brown), Frank Lammers (Knokkels), Marjolein Algera (Mevrouw Bird), Rob van de Meeberg (Meneer Gruber), Rutger Le Poole (Meneer Curry) en Daan Schuurmans (Phoenix Buchanan).

TV kijken met je kinderen

Zitten jouw kinderen vaak voor de tv? Bij ons niet zo vaak, vooral niet als het mooi weer is. Maar als ze dan een keer tv kijken, dan vinden ze een leuke kinderfilm erg leuk. Lekker knus op de bank. Ik vind het dan wel het leukst als de film een beetje leuk is voor mezelf. Dan kijk ik gezellig mee. Heel grappig dat je als volwassenen vaak heel anderen dingen ziet in een film dan kinderen. Kinderen zijn nog heerlijk naief en zien heel andere humor. Ze lachen zich vaak helemaal suf bij de film.

Deze kinderfilm is superleuk en beloofd en fijn zoetsappige tv-moment voor jou en je kinderen. Ga jij de DVD Paddington 2 ook kijken?

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
DVD Paddington 2
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *