Review: EOS Sphere lippenbalsem

EOS lippenbalsem beauty mamablogBeauty en moederdag gaan natuurlijk goed samen. Vanaf 14 april tot en met 14 mei staat What’s on mama’s mind voornamelijk in het teken van Moederdag, dat is je wellicht al opgevallen. Vandaag is het de beurt aan een review, wie weet voor op jouw verlanglijstje? Het gaat om Eos lippenbalsem, handcrème en bodylotion.

Maar vandaag is het Pasen! En met Pasen hebben we het over eieren… toch? Nou laten we de EOS lippenbalsems, eitjes noemen, daar lijken ze immers op, haha.

EOS lip sphereLippenbalsem EOS sphere

Ik kreeg een lekker pakketje beauty producten van EOS, de lippenbalsem had ik al weleens gezien, maar nooit gebruikt. De echte naam van het gekleurde ei is EOS sphere. EOS staat voor Evolution of Smooth. Het ziet er heel kleurrijk uit. Elk kleurtje heeft een ander smaakje/geurtje. Door de leuke vrolijke kleurtjes vonden de kids het hier ook wel een verrassing.  “Wat is dat, mama?”, “Mag ik ruiken?”. Natuurlijk mochten ze, welke zouden zij het lekkerste vinden?

We hebben er vijf:
Roze: Strawberry sorbet
Mint: Sweet mint
Donkerblauw: Blue berry acai
Rood: Summer fruit
Donker roze; Pomegranate Raspberry

EOS sphere lip balmEOS lip balm review

Het ei doet zijn werk. Het hydrateert de lippen, daarnaast smaakt het lekker. Je bent wel geneigd het er af te likken als je het op hebt gedaan, maar dan blijf je natuurlijk bezig.
Ik vind het alleen al leuk om te hebben, ze zien er erg schattig uit (niet alleen omdat het Pasen is). Ik schreef al dat mijn kids ze er geweldig uit vonden zien, maar mijn zoontje vraagt er elke dag even om: “mag ik even ruiken”? Dan vraagt hij de verschillende kleuren (kan hij mooi kleuren oefenen) en mag hij ze allemaal even op doen, haha. Mijn dochtertje (1,5 jaar) vindt ze ook geweldig, maar die zet er meteen haar tanden in, dat is niet helemaal de bedoeling, dan zijn ze zo op, haha.

Ik vind ze zelf erg lekker. Ze werken ook goed, vooral als het zo waait buiten heb ik erg droge lippen. De rode “summer fruit” vind ik het lekkerste, of de donkerblauwe “blue berry acai”, ik kan niet kiezen. Mijn zoontje vindt de “tandpasta” het lekkerste ruiken, dat is dus de mintkleurige ” sweet mint”, die ruikt inderdaad naar pepermunt, je voelt dat ook een beetje als je die op doet, het heeft iets heel verfrissends.

Ze kosten ongeveer 5 euro per stuk.

EOS handcreme en bodylotion Berry BlossomEOS bodylotion en handcreme

De handcreme en de bodylotion die ik heb zitten allebei in een licht roze verpakking, ze hebben dan ook dezelfde geur: Berry Blossom.

De geur is heerlijk, heel zomers, heel zoet, maar niet van dat zuurstok zoet, maar lekker zoet, van bloemen.

De handcrème heeft een handige vorm, hij is ovaal en plat, maar ook redelijk klein. Ideaal om mee te nemen in je tas. Ik houd er net als bij de eitjes wel van dat het er anders dan anders uitziet.  De handcrème bevat sheaboter extracten, aloë vera, haver extract en antioxidanten

Ook de body lotion heeft een mooie vorm. Een sierlijke fles. De lotion ruikt naar blauwe bessen en bloemen, heerlijk. Hij trekt gauw in en hydrateert goed.
De bodylotion bevat natuurlijke sheaboter extracten, vitamine E en avocado-olie.

De handcreme kost ongeveer 6 euro.
De bodylotion kost ongeveer 8 euro, voor 200 ml.

VROLIJK PASEN!

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *