Review: GOSOAKY denim regenjas voor kinderen

We hebben al een beetje van het voorjaar mogen proeven, maar daar zijn we ook wel aan toe na zoveel kou. Een beetje regen is niet zo erg, als het maar niet zo koud is erbij. Gelukkig heeft mijn zoontje nu een prachtig regenjasje van GOSOAKY. Welke overigens ook zonder regen prima gedragen kan worden, dankzij de toffe denim look.

GOSOAKY Denim styles

Dit seizoen ligt de focus van GOSOAKY op de denim styles, ‘the life aquatic’. Uniek, want de dames achter dit mooie merk hebben een 100% waterdichte denim stof ontwikkeld! Nu kunnen jij en je kids die old school denim outfit eindelijk elke dag dragen, wat het weer ook doet. De jas voor volwassenen heeft ook een speciale gadget om een ritje op de fiets door de regen easy peasy te kunnen doorstaan. Wel zo fijn voor ons als Nederlanders…

GOSOAKY regenjas

Het leuke van de GOSOAKY kleding is dat het moderne kleding is. Geen saaie zwarte regenjas, maar een leuke hippe stijl. Wij reviewen een Denim exemplaar, die hartstikke geschikt is voor zowel jongens als meisjes. Hier mag hij eerst bij mijn zoon aan, want het jasje in maatje 110 – 116 is vrij groot voor mijn dochtertje van twee jaar. De jassen zijn er in diverse maten voor de leeftijd 1 jaar tot en met 14 jaar. Dus er is genoeg keuze.

Stof van het GOSOAKY regenjasje

De jas is een kort model, het lijkt een beetje op een spijkerjackje. Waarschijnlijk precies de richting die ze op wilden met hun denim style. De stof is echter natuurlijk geen denim, maar waterproof materiaal. Het jasje is waterdicht, wel zo handig bij een regenjas. De capuchon zit mooi weggestopt onder de kraag van de jas. Het leuke is het contrast van de zwarte knopen en capuchon ten opzichte van de kleur van de denim regenjas.

regenjas met capuchon gosoaky

Pasvorm van GOSOAKY

Mijn zoontje is vier jaar en 108 cm en heeft meestal maat 104 of 110. Dit jasje maatje 110-116 is voor hem dan nog wel ruim, maar dan kan hij hem straks in de herfst ook lekker nog aan en wie weet volgend jaar ook nog.
Bij de mouwen zitten knoopjes, zodat je ter hoogte van je handen de binnenloop van water zeer kunt beperken. Op de foto hierboven heb ik de knoopjes bij de mouwen dan ook dichtzitten. Zo zie je dat je de mouwen mooi smal maakt. Ideaal.

gosoaky raincoat

Het jasje is er vanaf maat 86 t/m 164 en kost € 89,95. Hij is prima te dragen voor zowel jongens als meisjes, doordat het een unisex model is. Ideaal want zo kan hij wel even mee. Wij kunnen in elk geval flink gaan stampen in de plassen de komende tijd.

 

 

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
GOSOAKY denim regenjasje the crow
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *