Review: Kneipp bodycreme

Het is wel de periode voor alle verzorgingsproducten. Er komen ook heel wat reviews bij, maar met dit weer is er reden genoeg om alles op te smeren, haha. Mijn huid wordt zo droog van de kou, de wind, de sneeuw, de regen. Vandaag is de beurt aan Kneipp bodycrème. Kneipp heeft namelijk twee nieuwe body crèmes. De Silky secret (welke ik uit mag proberen) en de Patchouli.

Wat is bodycrème eigenlijk?

Je hebt allerlei type smeersels voor je huid. Van bodymilk en bodylotion tot bodycrème. Wat is het verschil? Een body crème bevat van deze drie, in principe, het minste vocht. Het is dus echt een wat dikkere substantie, een crème. Daarna komt de bodylotion en als derde de bodymilk. Daar zit het meeste vocht in. Een echt melkachtige substantie, zoals de naam eigenlijk zegt. Toch worden de namen ook gewoon door elkaar gebruikt, merk ik vaak. Ook in de uitleg van de producten. Het komt ook allemaal dicht bij elkaar in de buurt, vind ik.

kneipp body creme

Waarom gebruik je dan de bodycrème? Ik gebruik het omdat ik vind dat het wat steviger is en de winter echt helpt tegen vochtverlies. Ik vind deze Kneipp bodycrème weer heerlijk ruiken. Vaak herken je Kneipp producten aan de geur. Krachtig maar subtiel.

Kneipp Body crème Silky Secret

De Silky Secret bodycreme heeft een exclusief voedende formule met melkproteïnen en zijdeboombloesemextracten die je huid intensief verzorgen. De wonderolie zorgt voor een intensieve verzorging en een stralende teint van de huid. Masseer de bodycreme dagelijks in met zacht draaiende bewegingen waardoor je huid de melkproteïnen optimaal kan absorberen. De lichte textuur is makkelijk aan te brengen en trekt snel in. De olie versterkt de bovenste huidlagen en vermindert vochtverlies in de diepere lagen.

Kneipp Bodycreme Patchouli

De Kneipp Bodylotion Patchouli is een ontspannend en hydraterende bodylotion. Het is verrijkt met een natuurlijk intensief verzorgende plantenoliën, en zorgt voor een heerlijk rustmoment. De zacht, zoete en licht kruidige geur van patchouli brengt de geest weer in balans.

De crèmes zijn verkrijgbaar in potten van 200 ml en de adviesverkoopprijs is € 9,99.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *