Review: Kneipp silky secret douche foam

Ik probeerde de nieuwe Kneipp Douche foam Silky Secret uit. Hier lees je het persbericht en wat ik ervan vind.

Kneipp douche foam Silky Secret

Deze rijke foam heeft een heerlijke zachte geur en bevat natuurlijke voedende melkproteïnen en verzorgend zijdeboom-bloesemextract.

kneipp silky secret

Voor wie is deze foam geschikt  geschikt?

De douche foam is geschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder de droge huid. Ik gebruik hem zelfs voor de kinderen, want die vinden dat mega schuimfestijn geweldig. Als je de foam uit spuit, dan komt er een enorme bol schuim (foam) die langzaamaan een stukje groter wordt. De kinderen vinden het geweldig en het ruikt ook heerlijk. Het is dus echt feest met de foam onder de douche, haha.

  • Met natuurlijke verzorgende werkstoffen
  • Zonder paraffine, siliconen en minerale oliën
  • Zijdezachte verzorgingGeschikt voor alle huidtypen
  • Luxe en zachte geur

Zijdeboombloesem en melkproteïnen

In China worden de bast en bloemen van de zijdeboom al eeuwenlang in de traditionele geneeswijze gebruikt. Tegenwoordig wordt zijdeboombloesem gebruikt in verzorgingsproducten vanwege de heerlijke geur en de ondersteuning van de elasticiteit van de huid. Ook de melkproteïnen uit de Kneipp Douche foam Silky Secret dragen bij aan een zachtere huid (denk aan Cleopatra!). De eiwitten in melk werken namelijk hydraterend en kalmerend.

Gun jezelf een moment van luxe en ervaar een zijdezachte streling op je huid met deze heerlijke nieuwe douche foam. Zo wordt douchen nog meer genieten!

Wat vinden we ervan?

Ik vind de foam erg lekker ruiken en ontzetten zacht. Echt silky dus, hij schuimt echt enorm, dus wat ik al zei, plezier onder de douche met de kinderen erbij. Maar het liefst deel ik deze douchegel niet hoor, hij is veel te lekker. De geur is heel subtiel. Het is niet specifiek heel zoet of heel fruitig, maar je ruikt hem wel duidelijk. Ik ben fan. Ben je ook benieuwd naar deze foam?

De adviesprijs is € 7,99 voor een verpakking van 200 ml, bekijk ook de andere Silky Secret producten van Kneipp.

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Kneipp douche foam Silky Secret
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *