Review: lief! lifestyle winterjas met capuchon

De wintercollectie van lief! lifestyle is weer reuze lief en reuze stoer. Mijn zoontje koos deze olijfgroene Houtje touwtje winterjas met capuchon uit. Wij vonden het een heel goed keuze.

lief winterjas 2017

“Houtje Touwtje” winterjas

Olijfgroene gewatteerde “Houtje Touwtje” winterjas met capuchon. De jas heeft een zachte grijze binnenvoering en is in de mouwen voorzien van een extra boord dat dient als windvanger. De jas heeft twee steekzakken en een groot embleem op de borst wat een speelse twist geeft. De winterjas sluit met een rits en extra drukknopen.

Ik vind de touwtjes en de knopen heel veel toevoegen aan de uitstraling van de jas. Het geeft echt een speelse look en het is daarmee absoluut geen saaie jas. Ook vind ik het erg leuk bij de jas, dat de jas een extra boord heeft in de mouwen. Je ziet dus een stuk donkerblauwe mouw onder de olijfgroene mouwen uitkomen. Volg je het nog, haha. Dit breekt ook mooi de lichte kleur van de jas. Dat donkerblauw komt op verschillende plekken terug, ook bijvoorbeeld in de capuchon.

Mooie combinatie. Wij zijn erg blij met de jas. Hij is lekker dik en stevig en kan gewoon in de wasmachine.

De superstoere winterjas is verkrijgbaar in twee kleuren. Naast de olijfgroene is er ook een blauwe variant.  De jas kost € 55,95 tot maat 86. Vanaf maat 92 kost de jas € 59,95.

lief winterjas blauw

Kies je maat zorgvuldig

Let op: de winterjassen van 2017 vallen ruim. Lief adviseert om één maat kleiner te bestellen dan de huidige kledingmaat van jouw zoontje of dochtertje. Mijn zoontje zit nu ook nog erg ruim in de jas, mogelijk dat het als het echt goed winter is al beter past, maar volgend jaar kan die zeker ook nog een ronde mee. Hij is 104 cm en heeft ook de jas in maat 104. Maat 98 had mogelijk nog beter gezeten.

winterjas lief 2016

Wij hebben ook zomerjassen van lief! en een winterjas voor mijn dochtertje uit de vorige collectie, het laatste maatje is nog verkrijgbaar zelfs in dit model (met flinke korting). Die vallen beter op maat, maar ook haar jas in maatje 86 past ze nu nog wel mooi. Bekijk ook hier de wintercollectie meisjes jassen van lief!. Deze jas uit de nieuwe collectie lijkt heel erg op het model dat wij hebben van 2016. Kobaltblauwe gewatteerde jas met capuchon. De winterjas heeft een zachte fuchsia fleece voering en sluit door middel van een rits en extra fuchsia drukknopen om de kou buiten te houden. Het jasje heeft twee klepzakjes en een extra boord in de mouw die dient als windvanger.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

3 reacties op “Review: lief! lifestyle winterjas met capuchon

  Natasja

  (13 november 2017 - 21:27)

  Echt heel mooi, beide kleuren zijn fantastisch!

  Will

  (13 november 2017 - 01:09)

  De olijfgroene en de blauwe houtje touwtje jas, wat zijn die mooi.
  Zou mijn kleinzoon er stoer uitzien in deze leuke jas.

  Vanessa Raffaela Sibma

  (12 november 2017 - 19:50)

  Toffe olijfgroene winterjas voor ons zoontje Senna!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *