Review: Gepersonaliseerde broodtrommel MyMepal

Kim schrijft regelmatig een gastblog op What’s on mama’s mind. Nu mocht ze een gepersonaliseerde broodtrommel en drinkbeker van MyMepal samenstellen en reviewen. Bekijk hieronder wat zij heeft gekozen.

Mij werd gevraagd of ik een lunchtrommel en drinkbeker van MyMepal wilde maken en daar een review over wilde schrijven. Natuurlijk wil ik dat, met alle plezier.MyMepal Beker vera What's on mama's mind2

Veel keuze

MyMepal heeft verschillende maten broodtrommels en drinkbekers. Geschikt voor groot en klein, die je een persoonlijk tintje kan geven. Je kan ze alle kleuren van de regenboog geven maar je kan er ook een eigen foto op laten maken. Zoals Kim een gedeelte van haar geboortekaartje erop heeft laten maken . Ik zelf kies voor een plaatje van een geit aangezien wij allemaal in huis geit als Chinees sterrenbeeld hebben en ze daar toevallig ook helemaal gek op is. Ook plaats ik haar naam erop, lekker duidelijk voor anderen.

Whats on mama's mind mymepal campus Een tip: Heeft je kindje allergieën? Dan kan je er een waarschuwingafbeelding op plaatsen, met uitleg waarvoor je kindje allergisch is. Gelukkig hebben wij dat niet, maar ik vond het wel een handige tip.

De keuze is reuze

Ik ging naar de website van MyMepal en klikte op de gewenste broodtrommel. Daarna kan je alles aanpassen. Kleur, opdruk, naam.  De keuze is reuze. Ik kan nooit kiezen en had er dan ook moeite mee om een keuze te maken. Een dag lang had ik mijn ontwerpen opgeslagen om er even een nachtje over te slapen. Het ontwerpen moest ik even door krijgen maar was heel leuk om te doen.

Niet te klein en niet te groot

Met een paar dagen had ik de producten al in huis. De maat van de lunchbox is precies goed. Niet te What's on mama's mind mymepalklein en niet te groot. Gewoon netjes ruimte voor 4 boterhammen.

Als extraatje heb ik een klein fruitbakje er bij besteld. Het fruitbakje past precies in de broodtrommel waardoor je behalve 4 halve boterhammen ook andere snackjes mee kan nemen zonder je brood aan te tasten.

Het fruitbakje vind ik ook ideaal om los mee te nemen als ik met mijn kleine meid op pad ga, voor een snel hapje tussendoor. Het deksel klikt goed dicht net als de drinkbeker. Die geeft een klikje als hij dicht is. Ik ben dan ook niet bang dat ze gaan lekken.

Ik ga de broodtrommel zeker ook zelf gebruiken als ik moet werken.

What's on mama's mind mepalKim bestelde de lunchbox campus midi en de schoolbeker campus.

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *