Review | Sans Soucis

Sans soucisIk heb een aantal producten van de Fall/Winter look van Sans Soucis mogen reviewen.
Twee lipsticks en twee oogschaduwpalletten. Omdat mama’s er uiteraard ook graag goed uitzien.

Wat ik heb getest:
Eye shadow Fairytale Rose en Fairytale Brown. Beide zijn baked eye shadows, 3 kleuren die perfect op elkaar afgestemd zijn.
Fairytale brown/rose (€ 14,95)
Perfect lips every day Fairy nude en Fairy Rose (met vitamine E). € 15,75.

Oogschaduw
Sinds mijn vijftiende, ongeveer, draag ik oogschaduw. Elke dag en elke dag op dezelfde manier, haha. Een beetje onder het motto never change a winning team. De oogschaduw die ik op doe is zeer neutraal, namelijk twee tinten bruin en een witte oogschaduw.

Net onder mijn wenkbrauw breng ik heel licht witte oogschaduw aan. Dan begin ik met een lichtbruin/beige onderlaag op mijn ooglid. Vervolgens doe ik er in het midden van mijn ooglid donkerbruin overheen. Dat veeg ik een beetje uit met mijn vinger en ta da… klaar! Beetje mascara en ik ga de deur uit.

Van Sans Soucis heb ik naast de bruinkleurige oogschaduw ook een oudroze pallet gekregen. Dat ik Sans Souciselke dag de ander draag is een klein beetje gelogen, soms met feestjes doe ik een ander kleurtje op. Zoals deze roze. De manier waarop ik het op doe is het weer hetzelfde. Licht onder en donker er overheen.

De oogschaduw van Sans Soucis is erg prettig. De merknaam die letterlijk vertaald “zonder zorgen” betekent, is inderdaad onbezorgd aan te brengen. Erg makkelijk en blijft goed zitten. Wat mij betreft een blijvertje.

Sans Soucis lipstickLipstick
Ik ben niet echt een lipstick drager. Ik vind het mezelf niet heel erg mooi staan. Misschien is het een kwestie van wennen, maar ik houd het vaak bij een gloss of niks. Tenzij ik een feestje heb. Oud&Nieuw, een kerstdiner of verjaardag. Dan wil ik nog weleens een bescheiden lichtroze kleur opdoen. De lipstick die ik van Sans Soucis kreeg om te review past dan ook wel bij de natural look die ik meestal kies. Ik heb weinig vergelijkingsmateriaal, maar het is naar mijn idee een prima lipstick.

What's on mama's mind opgestuurd artikel

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *