Review: SES funmais

Knutseltijd! Vandaag heb ik een review van een middagje buiten knutselen met funmaïs. Ik ben dit keer niet zelf aan het testen geslagen, maar De Schminkmevrouw, die ik jullie eerder op de site introduceerde vanwege haar schminkkunsten, heeft haar dochter met een vrienden laten knutselen. Vorig jaar heb ik zelf ok al eens een poging gewaagd met mijn zoontje. Onze krokodil kun je terugvinden op instagram: @mamasmind.

Marije is zelf erg creatief, dat zul je ook terugzien in de handletterposter op de foto’s van haar dochterskunstwerk, maar ook in het schminkkunstwerken. Haar dochters kunnen er ook wat van: tekenen, kleuren en creëren met funmais dus.

SES creative funmais

 

Funmais ECO Eenhoorn en prinses

Funmais is gemaakt van echte mais. Ze zijn fel gekleurd en als je de vlokken nat maakt dan kun je ze aan elkaar plakken. Je knutselt dus zonder te lijmen. Heel eenvoudig bouw je de leukste creaties, in dit geval een prinses en een eenhoorn. Je kunt de instructies volgen, maar Marije ging gewoon direct met de meiden aan de slag en het spreekt voor zich!
Je kunt de funmais ook makkelijk snijden. Er worden ook wat details bijgeleverd zoals oogjes en de afbeelding waartegen je de funmais voor de eenhoorn en de prinses plakt.

funmais ses eenhoorn

Voordelen van funmais:

  • biologisch afbreekbaar
  • je hebt geen lijm of iets anders nodig
  • je ontwikkelt fijne motoriek

Het resultaat

Marije liet met het mooie weer afgelopen vrijdag de dames lekker buiten knutselen. Ideaal. Hier een mooie fotoserie.

funmais ses

funmais ses

funmais ses creative

 

De meiden hebben het erg leuk gevonden, zoals je kan zien aan het resultaat en daar zijn we blij om. Bedankt voor het testen Schminkmevrouw!

Verkoopinformatie

De funmais kan je kopen in grootverpakkingen, maar ook in de themaverpakkingen, zoals deze prinses en eenhoorn. De funmais met de prinses en de eenhoorn kost bij bol.com € 10,95.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Funmais van SES Creative
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *