Review: Shoesme regenlaarsjes met fleecesok

We hebben toch al best veel zonnige herfstdagen gehad, vind ik. Toch liggen er flinke plassen in onze wijk en zijn de Shoesme regenlaarsjes al veelvuldig gebruikt. Wil jij ze ook, kijk dan gauw een paar blogs terug, ik mag van Shoesme een paar rainboots weggeven inclusief fleecesokken.

shoesme regenlaarsjes

Sinterklaasje gooi wat in mijn regenlaarsje

Kinderen zijn behoorlijk slim en ze leren veel van elkaar. “Je kunt beter je regenlaarsjes zetten als Sinterklaas komt, want daar past een groter Sinterklaascadeau in”, was de tip van onze driejarige. Een goede tip. Vooral omdat hij sowieso al zo trots is op zijn nieuwste aanwinsten: groene rainboots van Shoesme. Nu Sinterklaas weer in het land is zijn de schoenen (laarzen) alweer gezet hoor en in die mooie regenlaarzen past ook prima een grote winterpeen voor het paard van Sinterklaas. Ik zie alleen maar voordelen, haha.

regenlaarsjes op tractor

 

Regenlaarsjes Shoesme

Shoesme Rainboots zijn verkrijgbaar in maat 20 t/m 30 in zeven vrolijke kleuren die leuk zijn voor jongens en meisjes. De laarzen zijn gemaakt van 100% rubber en worden geleverd met een speciale losse fleecesok, waardoor de regenlaarzen geschikt zijn voor alle seizoenen en weersomstandigheden. Daarnaast hebben ze een goed voetbed en grof profiel waardoor ze super comfortabel zijn.

Tip: koop de regenlaarzen in een maatje groter en draag ze dit najaar met de dikke fleecesokken en komend voorjaar zonder de fleecesokken. Zo heb je extra lang plezier van je laarzen!

Stampen in de plassen

Gek genoeg doet elk kind het graag, stampen in de plassen. Eigenlijk helemaal niet zo gek, want het is reuze leuk al dat opspattend water. Wij gaan altijd op de fiets naar het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal. Mijn zoontje (bijna 4 jaar) gaat altijd zijn eigen fietsje (zonder zijwieltjes, ja ja!) en pikt ook altijd alle plassen eruit om met zijn fiets doorheen te gaan. Aangezien wij in een nieuwbouwwijk wonen hebben we reuze grote plassen, gevuld met modder. Ik geef mijn zoontje altijd de tip om goed te blijven trappen als hij door een plas crosst, want als hij tot stilstand komt, dan is het gedaan met de droge voeten. Dan gaat hij op zijn minst tot zijn enkels onderwater. De modder remt zo af dat het nogal eens voorkomt dat hij stilstaat. Daarom gaan we bijna altijd met de regenlaarsjes aan naar de opvang toe, haha. Op de opvang zelf lopen ze op sloffen en bij het buitenspelen gaan de laarsjes weer aan.

Shoesme gele regenlaars

Regenlaarsjes van Shoesme

Wij hebben al heel wat regenlaarsjes versleten, simpelweg omdat voetjes van kinderen nou eenmaal erg hard groeien. Toch is er wel duidelijk verschil tussen de kwaliteit van laarsjes. Vooral voor die kleine voetjes vind ik het zo belangrijk dat er goed schoeisel aan de voeten zit. Ik merk het gauw met regenlaarsjes als ze toch niet lekker aansluiten, de voeten kunnen bewegen en ze lopen flink te klossen op de laarsjes. Het gevoel of ze heel zwaar zijn aan hun benen. Shoesme staat bekend om de goede zorg voor kindervoeten en dat laten ze ook weer zien met de kaplaarsjes. Ze passen goed om de voet en vooral met de fleecesok aan is er natuurlijk geen mogelijkheid om te schuiven. Ze zitten echter ook niet te strak, want als schoenen echt te strak zitten dan krijgen kinderen sowieso last van koude voeten.

Ook aan veiligheid is gedacht, want door de reflector op de hiel vallen de kleintjes in donkere weersomstandigheden toch goed op. Vooral handig, aangezien wij vaak al voor dag en dauw op pad zijn, naar de opvang. Daarnaast gaan we graag na het eten nog een rondje wandelen ‘s avonds. Lampjes op de jassen en reflectoren op de laarsjes. Mijn dochtertje van net 2 jaar oud heeft de mooie gele laarsjes in maatje 23. Mijn zoontje loop op maatje 27 in het groen rond. De laarsjes zijn € 29,95.

Kijk hier waarbij jou in de buurt een Shoesme verkooppunt zit. En doe ook mee met de winactie natuurlijk.

 

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Shoesme regenlaarsjes
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

2 reacties op “Review: Shoesme regenlaarsjes met fleecesok

  Will

  (22 november 2017 - 15:02)

  Geweldige laarsjes voor mijn kleinkinderen.
  En in zulke mooie kleuren.
  Laat de regen maar komen !!!

  Els

  (20 november 2017 - 21:42)

  Super leuke laarsjes! Onze jongste stampt ook graag in alle plassen die hij tegenkomt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *