Review: Solait bruin zonder zon

Hoewel het zonnetje genoeg heeft geschenen afgelopen weken om wel wat bruine benen te creeren, ben ik toch gaan vals spelen. Ik testte namelijk de Solait bruin zonder zon mouse en crème van het Kruidvat. Dit deed ik met een heel handige handschoen, benieuwd naar mijn ervaringen?

Solait bruin zonder zon

Bruin zonder zon, zonder vlekken en strepen

Ik heb in mijn leven al wel vaker bruin zonder zon producten gebruikt. Sommigen al wel meer dan 10 jaar geleden. Sommige nog toen ik puber was, yo way back! Niet altijd had ik goede ervaringen ermee. Je kon er weleens oranje van gaan zien of strepen en vlekken krijgen. Dus eigenlijk had ik het al jaren niet meer geprobeerd. Ik was er dus zo een die in het begin van de zomer met van die melkflessen onder haar jurkje rond huppelde. Die tijd is voorbij… haha, althans voorlopig. Want, ik ging de test aan, ik ging de bruin zonder zon van het Kruidvat testen: Solait. Twee stuks wel te verstaan; Kruidvat solait instant self tan mouse en Kruidvat solait instant self tan bronzing cream.
mooi & gezond algemeen

Kruidvat Solait Instant Self Tan Mouse

Zoals de naam al zegt is het eerste product dat ik test een mouse. Een mooie schuimende bruinkleurige mouse. Die mouse is bruin, want dat is de kleurfilm. Een laagje waarmee je goed kunt zien dat je de bruin zonder zonder goed hebt opgebracht. De uiteindelijke kleur ontwikkelt zich binnen 4-6 uur onder de kleurfilm tot een natuurlijk uitziend resultaat zonder vlekken en strepen. Kruidvat Solait Instant Self Tan Mousse is verrijkt met olijfolie en glycerine om de huid te hydrateren voor een langdurig resultaat.

De mouse breng ik overigens niet op met mijn handen, want hiervoor kreeg ik een geweldig tip die ik met iedereen wil delen: gebruik een handschoen. Niet je winterhandschoenen, skihandschoenen of afwashandschoenen. Je hebt een speciale handschoen voor de bruin zonder zon.

Kruidvat Solait Self Tan Applicator Glove een hele mond vol voor een handschoen. Maar de handschoen Handschoen self tan solait applicator gloveis zeker de aanschafsprijs van € 2,99 waard. Ik heb hem al meerdere malen gebruikt, doordat je hem met de hand kan uitwassen na gebruik en je laat hem aan de lucht drogen.

Enthousiast over de bronzing mouse

Ik was blij verrast met deze mouse, want werkelijk waar, ik had meteen al bruine benen. Iedereen zei “goh jij hebt al een lekker kleurtje”. Niet van dat nepbruine, oranje-bruine. Maar gewoon een lichte kleur hadden ze gekregen. Ik was er zelf ook trots op, dus stond ik daar gewoon lekker in een korte broek te shinen met mijn blote beentjes twee dagen later. Ik had wel het idee dat ik het er met het douchen wel weer af haalde. Dat zou kunnen, of ik wilde nog bruiner worden, maar ik heb het al een paar keer gebruikt. Als je met je gebruinde blote benen uiteindelijk de zon in gaat, niet vergeten om wel goed in te smeren, want je wordt niet beschermd met deze producten tegen UV-straling. Just saying!

Deze instant self tan mouse voor lekkere bruine benen enzo kost € 3,99 voor 200 ml.

De tweede tip van de dag!
Scrub de huid voor gebruik voor een egaal effect.

Solait bruin zonder zon
Ik vind dat ik hier mooi bruine benen heb.

Kruidvat Solait Self Tan Bronzing Crème

Kruidvat Solait Self Tan Bronzing Crème zorgt het hele jaar door voor een natuurlijke gebronsde teint, zonder zon. Ik heb deze minder vaak geprobeerd nog dan de mouse. Hierbij eerst wat info.

Deze verzorgende crème met walnootolie, sheabutter en vitamine E hydrateert de huid en beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering en uitdroging. De uitgebalanceerde samenstelling van deze zelfbruinende crème zorgt direct voor een natuurlijke teint zonder strepen. De huid blijft soepel en zacht.

Hoe gebruik ik de Kruidvat Solait Self Tan Bronzing Crème?

Verdeel de crème gelijkmatig over de huid. Was na gebruik je handen. Voor gebruik de huid goed scrubben. Dit bevordert een egaal effect.

De bronzing crème kost net als de mouse € 3,99, in de tube zit 150 ml.

Self tan handschoen kruidvat solaitMijn favoriet is:

Ik ben het meest enthousiast over de mouse. Het zag er ontzettend natuurlijk uit en dankzij de handschoen was het makkelijk en schoon aan te brengen. Dus ook ben ik erg enthousiast over de handschoen. Mijn benen zijn lekker bruin deze zomer, inmiddels ook van de zon gelukkig, maar ook met een beetje hulp.
Ik vind mijn bruine benen een heel natuurlijke kleur hebben, niet alsof het uit een potje is. Dat vind ik ontzettend belangrijk.

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Solait instant self tan
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

1 reactie op “Review: Solait bruin zonder zon

    Loes

    (14 april 2018 - 20:46)

    Zo fijn deze tip!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *