Review: Solait zonnebrandcrème factor 30

De zomer komt er weer aan. Huh? Komt eraan? We hebben toch weken van zonnige weer gehad? Ja, maar toen was het nog Lente.

Wat was het een warme periode twee weken terug. Ook ben ik zelf nog een week naar Zuid-Frankrijk geweest. Dus perfecte timing voor wederom een zonnebrandcrème review. Ik testte al de Solait roll on zonnebrand van Solait. Nu testte ik ook de Solait high sunmilk factor 30 en de high sunfluid voor het gezicht van Solait. Waar kun je nou beter zonnebrandcreme testen dan in Zuid-Frankrijk?

Zonnebrandcreme solait

Smeren, smeren en nog eens smeren met een hoge factor

Ik ben een fanatieke smeerder, dan weet je misschien als je mijn zonnebrandcrème reviews leest. Ik verbrand over het algemeen niet snel, maar dat is natuurlijk weer nauw verbonden met het feit dat ik mij goed insmeer.

Vroeger ging wij al veel naar de zon op vakantie. Ik werd ook altijd behoorlijk bruin. Wel smeerden wij ons goed in, ik herinner mij echter wel heel andere zonnebrandcrème en factors dan waar we tegenwoordig mee smeren. Want ik kan mij werkelijk waar niet herinneren dat ik ooit ben ingesmeerd met factor 50. Dit terwijl mijn kinderen elke dag worden onder gedompeld in een laag factor 50 zonnebrandcrème. Er is veel veranderd de afgelopen jaren, ik herinner mijn factor 6 en factor 8. Het laagste waar ik mij nu mee in smeer is factor 50. Het liefst pak ik factor 20 of zoals nu factor 30.
Mijn zoontje gaat overigens ook in factor 20 of 30 als hij al wat vaker zon op zijn lichaam heeft gehad. Voor mijn dochtertje die nog één jaar is houd ik het bij factor 50. De huid van die ukkies is nog zo dun en gevoelig.

Zonnebrandcreme solait factor 30

Review Kruidvat Solait high sunmilk SPF30

Ik smeer mij ‘s morgens al direct in op een zonnige dag. Naarmate ik bruiner word, smeer ik mij wel wat minder vaak in. Toch smeer ik mij altijd in als ik de zon ga, alleen in het begin kan dat wel elk uur zijn.
De Solait zonnebrandmelk vind ik erg lekker ruiken. Echt een vakantie geur geeft het af. De factor die in de sunmilk zit is factor 30. Dat is een hoge bescherming dus. Hoewel ik het altijd erg handig vind om een spray te gebruiken en dit geen spray is, zit er wel een voordeel aan dat het fles is. Je kunt namelijk heel makkelijk de zonnebrandcrème eruit krijgen. Soms wil je namelijk snel insmeren, giet je een flinke klodder op je hand en smeer je je gauw in.

Zonnebrandcreme solait factor 30

De Kruidvat Solait SPF 30 High Sunmilk kost € 5,99 voor 200 ml.

Kruidvat Solait Face Sun Fluid SPF 50 High

Kruidvat Solait Face Sun Fluid SPF 50 High biedt een hoge bescherming voor de zeer lichte huid. De formule is speciaal ontwikkeld voor gezicht, hals en décolleté. De matterende en hydraterende lotion is waterbestendig en beschermt direct.

Ideaal van de gezichtscreme is dat het een mooi kleine flacon is. Met 50 ml perfect voor in je tas. Ik heb eigenlijk altijd zonnebrandcreme bij me in de zomer. Vooral mijn gezicht smeer ik zeer regelmatig in. Naar een hockeywedstrijd gaat de zonnebrandmelk mee, maar ook naar mijn werk. Stel dat ik toch besluit om buiten te lunchen, dan pak ik de zonnebrandcreme er wel bij, mits het echt een zonnige dag is natuurlijk.

Ik vind de gezichtscreme heel fijn om smeren en goed ruiken. Dat is toch het belangrijkste. Ik ben er niet mee verbrand dus de werking is ook goed.

Zonnebrandcreme gezicht solait factor 30

De Kruidvat Solait Face Sun High Fluid factor 30 kost momenteel € 5,99 voor 50 ml.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *