Review: Tripp Trapp Oak

De Tripp Trapp stoelen, wie kent ze niet? Wij hebben er inmiddels drie in huis. Twee witte en sinds kort een nieuwe zwarte, uit de Oak collectie. Prachtige eikenhouten stoelen.

Tripp Trapp aan je bureau

Wij hebben twee witte Tripp Trapp kinderstoelen aan tafel. Onze kinderen hebben allebei vanaf kleins af aan aan tafel gezeten. Mijn zoontje begon in het zitje (stokke babyset) met een heerlijk kussentje onder zijn billen, mijn dochtertje begon zelfs in de new born set. Inmiddels zitten ze gewoon op de Tripp Trapp stoel zonder poespas. Wel reuze handig hoe het groeit. Omdat ze het ook lekker vinden om goed te zitten als ze zitten te kleuren, maar dan graag in hun eigen hoekje zitten hebben we ook een bureautje voor ze, waarbij de nieuwe Tripp Trapp Oak kinderstoel staat.
Ik vind het erg fijn om te weten dat ze goed zitten. Ze zitten er graag op en ze klimmen er makkelijk op en af. Daarnaast staat de stoel leuk in ons huis. Aan de eettafel vinden we het wit het mooist, maar de zwarte stoel staat heel cool aan onze (zwarte) bar in de keuken en aan het bureautje.

Stokke tripp trapp

De Tripp Trapp Oak

Deze kinderstoel is gemaakt van duurzaam eikenhout. De Tripp Trapp Oak van Stokke is voorzien van een glanzende, beschermende laag waardoor krassen voorkomen worden en schoonmaken nog makkelijker wordt.

Hij is verkrijgbaar in drie kleuren: black, greywash en white(wash).

Het ingenieuze ontwerp van de Tripp Trapp zorgde voor een revolutionaire kijk op kinderstoelen in 1972 toen hij werd geïntroduceerd. De stoel is zo ontworpen dat hij aan de tafel past. Door de centrale plaats aan tafel leert en ontwikkelt je baby zich op een natuurlijke manier. Door het intelligente, ergonomische ontwerp met verstelbare zitplank en voetenplank, kan je kind zich vrij bewegen, terwijl het op en top veilig en geborgen is. Het allerbeste is nog dat de stoel met je kind meegroeit. Als de stoel goed is ingesteld, biedt hij de juiste ergonomie voor je kindje in alle leeftijden.

De Stokke Tripp Trapp stoel heeft als adviesrichtprijs € 189 en is verkrijgbaar in diverse kleuren. De Stokke Tripp Trapp Oak is een luxere versie (gemaakt van duurzaam eikenhout) en kost € 229.

 

Please follow and like us:

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *