Review: Wilma’s lawn & garden kweekset kids

Met de kinderen inde tuin spelen is superleuk, maar ook werken met de kinderen in de tuin vind ik erg leuk. Mijn zoontje heeft zijn eigen plekje met aardbeien en als ik plantjes in de grond ga zetten, dat helpt hij graag mee. Van Wilma’s lawn & garden heb je heel leuke producten om samen met kinderen (beginnen) te tuinieren.

Wilma’s Lawn & Garden kweekset kids

Eerder dit jaar had ik een winactie voor een groot pakket met een kweekset voor kids. Dit zat daar in:

wilma lawn and garden

  • Wilma’s moestuin 250 ml
  • 20L Wilma’s growmix
  • Buzzy kids kweekset compleet 4 kleuren
  • Buzzy kids start set aardbei
  • Kixx handschoen kids chunky maat 5 (blauw)
  • Hands-on handschoen maat 9 (geel)

Met eenzelfde kweekset ging ik met mijn kinderen aan de slag. In het kweekkastje zaaide we tuinkers. In bakjes zetten we tomaatjes en we plaatsten de aardbeien tussen de andere aardbeien in de tuin. Ideaal als je je kinderen ook tuinhandschoenen kan aanbieden. Wij werken veel in de tuin en je wordt er behoorlijk vies van. Kinderen kunnen dat nog een gradatie erger, dat vind ik helemaal niet erg, ze mogen heel vies worden en daarna lekker in bad. Maar sommige struikjes prikken een beetje en dan zijn tuinhandschoenen wel fijn.

wilma's lawn and garden

De tuinset is heel compleet. Met een kweekkastjes, tuinhandschoenen, maar ook een mini harkje en schepje om je eigen moestuintje bij te houden. De tuinkers deed het erg goed, het is dan meteen leuk om het te proeven met je kinderen. Die van mij hadden het volgens mij nog nooit geprobeerd. Ze vonden het leuk en een klein beetje lekker, haha. Met kaas op brood, of een beetje suiker op een beschuitje.

De aardbeien worden al groot, ze zijn nog heel groen, maar dat zal vast niet lang meer duren. Paar weekjes? Dat is helemaal smullen. Met de tomaat is het niet goed afgelopen, denk dat ik daar een foutje heb gemaakt, want ik zie ze niet meer.

Al met al zijn we heel blij met de kweekset, heel leuk. Vooral als je graag buiten bezig bent en zelf ook al groene vingers hebt. Je hebt de groene vingers er echter niet voor nodig, want het is redelijk eenvoudig en erg leuk!

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Wilma's lawn & garden kweekset kids
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *