Review Zenner Serenity

Wij hebben een girly girl in huis. Eentje met een handtasje en bij voorkeur roze nageltjes. Geweldig, vind ik het. Jurkjes, rokjes en lekker tutten. Een mooie afwisseling, met aan de andere kant een stoere grote broer. Hoewel onze meisje meisje heus hartstikke stoer is. Ze is gek op stampen in de plassen en speelt het liefst buiten met een bal.

Een frisse en fruitige nieuwe look voor 2018

Een frisse en fruitige nieuwjaarslook? Mijn dametje doet mee hoor. Helemaal fashionable gaat ze met haar nieuwe Zenner Serenity collectie over straat. Al hoewel, wel voornamelijk met de haarbanden, want momenteel protesteert ze voornamelijk bij haarbandjes. Alleen bij de kapper liet ze toch nog een vlechtje toe deze week. Al kon ik haar wel verleiden met de pareltjes in haar haren. Ze heeft een paar uur met een staartje met pareltjes rondgelopen dit weekend, laten vond ik het haarelastiekje om haar polsje. “Mooi armbandje, mama”. Ja klopt, ook perfect als armbandje, vooral met die kleine polsjes van haar.

De Serenity collectie van Zenner bestaat uit wit- en grijstinten afgewisseld met poederroze. Parels, tule en bloemmotieven enerzijds en metalen afwerkingen met diamanten anderzijds. Dat klinkt wel als een prinsessen collectie toch? Must-haves voor e girly girls, schattig, maar ook stoer. Op de foto zie je onze aanwinsten.

Zenner serenity

Flower Fresh

Bloemen zijn populair bij meisjes. De bloemetjes op de schuifjes zijn echte eyecatchers. Een glinsterend schuifje, met daarop een grote witte bloem met een diamantje.

De schuifjes doe je heel makkelijk in en staan erg schattig. Ik vind deze collectie overigens een echte all-year-collectie, want het is mooi om je nieuwe jaar fris mee te starten, maar het is natuurlijk ook heel mooi in de zomer in de zon en zelfs met kerst aan het kerstdiner schittert je met wit en pareltjes, is het niet?

zenner haarband parels

De haarbanden van Zenner zijn prettig doordat ze zacht zijn achter de oren, ze zitten niet te strak. Ik vind dat je daar altijd op moet letten voor je kleintjes, want je wil niet dat ze er last van hebben of erger nog, hoofdpijn door krijgen.

Wij zijn heel enthousiast over deze mooie frisse collectie.

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Zenner haarmode
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

2 reacties op “Review Zenner Serenity

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *