Robocar Poli – Op avontuur in de stad

Toen wij net Netflix hadden voor de kinderen keken zij heel vaak Robocar Poli. En dat liedje blijft weken in je hoofd. Het is nog net geen Baby Shark, na na na (sorry daarvoor ;-)). Maar hij blijft hangen. ” Steeds paraat, kijk daar gaat Robocar Poli!” Hoewel hun passie voor de serie even was ingedamd hebben ze de vreugde van het kijken teruggevonden met de nieuwe film: Robocar Poli Op avontuur in de stad.

Superleuk, want ik mag een VOD en DVD versie van de nieuwe Robocar Poli film weggeven. Doe je mee?

robocar poli

Winactie Robocar Poli

Win: Robocar Poli – Op avontuur in de stad (1x DVD en 1x VOD, 2 winnaars).
Afgelopen
Hoe: Laat weten waarom je meedoet en of je de film op DVD wilt winnen of als VOD (Pathé thuis of iTunes).
Ik zou het fijn vinden als je mij wilt helpen Facebook en Instagram te laten groeien door ons daar te volgen: Facebook: What’s on mama’s mind en Instagram: @mamasmind.

Griep en dvd’s verslijten

Terwijl mijn kinderen zich verveelden vanwege een hardnekkig griepvirus (geen Corona hoor) viel de nieuwe dvd bij ons op de mat. Mazzel voor hen, die ging meteen in de dvd-speler en vanuit ons bed mochten zij dvd’s kijken. Dat de oude dvd-speler af en toe haperde werd op de koop toegenomen. Ze hadden weer iets, dat weinig energie kosten, om zich te vermaken.

Het leuke van Robocar Poli is dat er een moraal in het verhaal zit. In de Netflix serie zit een aflevering waarbij een vrachtwagen de kleine autootjes lokt en ontvoert. Het zwart-wit verteld door mij nu, maar de kinderen leren er wel van om niet met vreemde (vrachtwagens) mee te gaan. Soms is het best goed om met je kinderen mee te kijken, naar wat ze kijken. Dan kan je er in het geval van zo’n serie als dit, best nog wel een educatief lesje van maken. Zonder dat het vervelend of dwingend is. Netflix of kinderfilms zijn niet alleen maar “slecht voor de ogen of te veel aan schermtijd”. We leven in een digitaal tijdperk, dus dat kinderen veel meer via de digitale werk leren, dat is de toekomst. Hoewel buitenspelen zeker niet onderschat mag worden, is het vinden van de gulden middenweg hier niet verkeerd. Robocar Poli vind ik daarbij zeer geschikt voor peuters en kleuters!

Robocar Poli

Steeds paraat, kijk daar gaat Robocar Poli! In zijn eigen bioscoopfilm “Robocar Poli – Op avontuur in de stad” zie je de nieuwste avonturen van Poli en zijn vrienden. Het Robocar team staat altijd klaar om de inwoners van Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. Zie hoe zijn team een echte bosbrand te lijf gaat, hoe Heli probeert een storm te trotseren om zijn reddingsteam te helpen en hoe ze een jachtauto ontmaskeren! Ook maakt Robocar Poli een heleboel nieuwe vrienden. Zoals Trino de trein die het allemaal wel een beetje spannend maakt. Terwijl Spookie per ongeluk vast komt te zitten op het spoor, komt Trino de stad al binnenrijden…. Hoe gaat dit aflopen? Het Robocar Poli team schiet te hulp!

Robocar Poli is niet alleen een populaire kinderserie, Poli en zijn team laat je kind ook zien hoe belangrijk verkeersveiligheid, brandveiligheid en de veiligheid in het dagelijkse leven is. Educatief en leuk!

• Eerste bioscoopfilm
• Master Toy Licensee Silverlit heeft merchandising bij alle grote toyretailers verkocht
• Serie over (verkeers-)veiligheid, elkaar helpen en vriendschap. Biedt veel haakjes tot samenwerken en promoties
• Uitgezonden bij RTL

Releases Robocar Poli

DVD release: 17-03-2020
Video On Demand release (Ziggo, KPN, Pathé Thuis, iTunes): 10-03-2020

Bekijk meer kinderfilmtips op mama’s mind.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

19 gedachten over “Robocar Poli – Op avontuur in de stad

 • 22 maart 2020 om 11:09
  Permalink

  Ik doe erg graag mee voor de dvd, erg leuk voor de kinderen, nu ze thuis zijn 🤗🤗💛💛❤❤ Groetjes Anneliese

  Beantwoorden
 • 21 maart 2020 om 18:54
  Permalink

  Perfect voor dat ze nu steeds thuis zitten. Even rustig worden bij een filmpje. Mijn voorkeur gaat uit naar de dvd.

  Beantwoorden
 • 21 maart 2020 om 13:23
  Permalink

  Ik doe heel graag mee voor de dvd voor mijn zoontje. Hij is gek op Robocar Poli. (ik loop nu alweer met het liedje in mijn hoofd ;-p) Zou geweldig zijn als hij deze op dvd heeft, dan kan hij hem kijken op zijn dvd speler wanneer hij maar wil en kunnen papa en mama de tv weer gebruiken, want nu gaat alles via YouTube op tv.

  Beantwoorden
 • 19 maart 2020 om 12:33
  Permalink

  wij loten graag mee voor de dvd, heerlijk languit voor de tv

  Beantwoorden
 • 18 maart 2020 om 19:51
  Permalink

  Leuk, nu helemaal. Ik doe graag mee voor de dvd.

  Beantwoorden
 • 18 maart 2020 om 18:12
  Permalink

  Leuk! Ik zou graag met de kinderen de dvd kijken. Nu thuiswerken met de kinderen thuis is een hele uitdaging. Een filmpje biedt soms uitkomst!

  Beantwoorden
 • 18 maart 2020 om 15:42
  Permalink

  Ik doe graag mee voor mijn kindjes, zij vinden Robocar Poli heel leuk om naar te kijken. Wij doen mee voor de DVD.

  Beantwoorden
 • 18 maart 2020 om 15:07
  Permalink

  Graag maak ik kans op de DVD om onze thuis zittende kinderen toch extra te kunnen verrassen.

  Beantwoorden
 • 18 maart 2020 om 11:22
  Permalink

  Dat zou zeker leuk zijn in deze tijd dat we binnen moeten blijven met de kids, ik denk dat deze vaak bekeken zal worden.

  Beantwoorden
 • 18 maart 2020 om 07:06
  Permalink

  Ik loot graag mee voor de dvd voor mijn nichtje. Ze verveelt zich kapot thuis en deze dvd zou super goed uitkomen.

  Beantwoorden
 • 16 maart 2020 om 09:44
  Permalink

  Zou wel fijn zijn een dvd van een film die we nog niet kennen nu we drie weken thuis moeten blijven. Ook wel fijne variatie voor ons als ouders 😉

  Beantwoorden
  • 18 maart 2020 om 08:08
   Permalink

   Wat een leuke DVD te winnen. Bij ons staat dat altijd voor een gezellige tijd, samen op de bank, hoofd op mijn schoot en samen genieten, ook met papa erbij, en ja, net als in de bioscoop ook wat lekkere chips.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *