Royole Moon; een bioscoop op je hoofd

Hoe kun je tot rust komen zonder je bank te verlaten? Royole schiet overwerkte ouders te hulp met de Royole Moon. Geen afleiding van rond slingerende speelgoed als de kinderen op bed liggen, maar even in je eigen wereld, met een bioscoop op je hoofd.

royole moon

Een bioscoop op je hoofd

De Royole Moon is een luxe headset waarmee je je eigen bioscoop creëert, dankzij de twee AMOLED Full HD-schermen die een gigantisch gebogen 3D-scherm simuleren. Een mobiel 3D-theater dus (maar 2D is ook mogelijk). Moon is aan te sluiten op elke smartphone, decoder en pc, maar speelt net zo makkelijk Netflix, Amazon Prime of YouTube af. Vanaf de bijgeleverde harde schijf stream je elke film die je maar wil. Bovendien kun je er net zo makkelijk videogames mee spelen op onder meer Playstation 4 en Xbox One. De noise-cancelling oortelefoons zorgen ervoor dat de hectiek van de buitenwereld niet meer tot je doordringt, zodat je ongestoord kunt genieten.

royole moon

Prijs en beschikbaarheid

De headset, die beschikbaar is in zwart, wit en goud, is uitgevoerd in zacht, ademend materiaal, waardoor hij lang te dragen is zonder dat het gaat irriteren. Met een opslagcapaciteit van 32GB, een batterij die 5 uur meegaat en het slimme opvouwbare design is hij bovendien prima mee te nemen.

royole moon

De Royole Moon is beschikbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam en via royole.com, voor een adviesprijs van € 899,99.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *