Rugzakje om, hallo nieuw kinderdagverblijf

What's on mama's mind - kinderdagverblijfDaar gaat die grote kleine man van ons, naar een nieuw kinderdagverblijf. Zielig vind ik het wel een beetje. Hij had het bij zijn oude kinderdagverblijf enorm naar zijn zin. Hij zat in een mooi groot, oud stadspand aan het park, met een enorme buitenruimte. Dit is een foto van de buitenruimte. Ze hadden uitzicht op het spoor. Dat vinden de kleintjes natuurlijk prachtig en het complex links was een middelbare school.

Nu gaat hij naar een veel kleiner kinderdagverblijf, maar het pand is een stuk moderner en jonger. Alle drie de lokalen zitten aan de tuin en zijn erg op buiten gericht. Dat is iets wat wij fijn vinden, want hij houdt wel van buitenspelen. De deur staat er veel open, dus dat voelt ook lekker gezond.

Afgelopen week heeft hij al twee keer een ochtend mogen wennen. Dat is heel goed gegaan, dus dat is heel fijn. Ik vind het zo knap van hem. Hij zit dan toch bij, voor hem, wild vreemden, maar gaat lekker spelen met autootjes en zit er rustig zijn boterhammetjes te eten met de lunch. Trots ben ik dan op hem. Het is al een grote kerel.

Met zijn nieuwe blauwe rugzakje gaat hij daar, die stoere vent van ons. Zijn konijn, slaapzakje en What's on mama's mind Kidzroom fire fighter collectiespeen gaan mee. Op zijn rug draagt hij ze, verscholen achter een grote rode graafmachine. Deze gave rugzak is er een van Kidzroom, waarvan ik nu ook de winactie voor twee rugzakjes online heb staan. Ze hebben heel leuke collecties. Deze met graafmachine is er een uit de “fire fighter collectie”.

What's on mama's mind Kidzroom rugzak 4Mijn zoontje is heel erg blij met zijn rugzakje en loopt er trots mee rond. Straks gaat hij ook wat vaker uit logeren, omdat we gaan verhuizen en zijn zusje geboren gaat worden. Veilig en vertrouwd kan hij op pad met zijn eigen rugzakje. Het is nog wel een klein beetje “hey rugzak, waar ga je met die dreumes naartoe?”. Want hij is met zijn 20 maanden wel een stevige loper, maar natuurlijk ook nog een heel klein menneke.

Wat ik heel leuk vind aan deze rugzakken is dat ze zo lekker kleurrijk zijn en voor elk wat wils is. De kwaliteit is super. Stevig en de opdruk is mooi. Wij zijn er blij mee. Hij wil hem ook continu mee “tasje, tasje” roept hij als we weggaan. Gisteren waren we naar de kinderboerderij. Heel toepasselijk op dierendag. Toen had hij ook zijn rugzakje om en hij kreeg er veel opmerkingen over. De rugzak werd gewaardeerd. En wat er in zat? Helemaal niks, dat is ook niet nodig, je eigen rugzak is gewoon reuze stoer.What's on mama's mind Kidzroom rugzak dieren

Win jij ook zo’n mooi rugzakje? Doe gauw mee.

Bekijk hier de facebookpagina van Kidzroom rugzakjes.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *