Rugzakjes voor peuters en kleuters

What's on mama's mind rugzakje ShoesmeKleding kopen voor mijn kleintjes, ik kan er geen genoeg van krijgen. Er is zoveel leuks. Nieuwe schoenen, laarsjes, jurkjes, broeken, truien, ga maar door…

Wat de outfit van mijn kleintjes tegenwoordig compleet maakt: rugzakjes. Oké het is niet per se als mode statement. De rugzakjes zijn namelijk vooral reuze handig. Dat ze zo mooi zijn, is wel extra gaaf. Heeft jouw kind een rugzakje? Wat zoek je in een rugzak? Hij moet handig zijn, praktisch dus, mooi en het liefst groot genoeg dat alles er in kan, maar niet te groot, waardoor je kleintje hem niet zelf zou kunnen dragen.

Nou is het niet zo dat mijn dochtertje van één zelf met haar rugzakje op de rug naar het kinderdagverblijf wandelt. Nee, daar is ze nog te klein voor, maar ze doet hem wel graag thuis even op haar rug. Mijn zoontje daarentegen draagt zijn rugzak meestal wel zelf op zijn rug.

Kinderdagverblijf

Mijn zoontje gaat volgend jaar naar school, in januari werd hij 3 jaar. Mijn dochtertje is nu drie What's on mama's mind kinderrugzakjemaanden één jaar. Beiden gaan twee dagen per week naar het kinderdagverblijf. Om reserve kleding en hun knuffelkonijn mee te nemen, gaat er een rugzakje mee. Bij mijn dochtertje zit er ook nog haar slaapzak in, zij slaapt nog altijd één keer per dag in de middag.

Natuurlijk, willen ze allebei hun eigen rugzakje mee. Naast schoenen kun je bij Shoesme tegenwoordig ook leuke kinderrugzakjes kopen. Mijn kids mochten er twee reviewen, jullie kunnen er ook één winnen. Nog tot en met 13 februari 2017. Op Valentijnsdag wordt de gelukkige winnaar bekend gemaakt.

Voor mijn dochtertje kozen we de blauwe streep van canvas uit. Voor mijn zoontje de bruin groene denim rugzak. Deze vonden wij het mooiste, maar eigenlijk was kiezen best lastig, want ze zijn allemaal leuk.

Ik vind de rugzakken erg fijn, doordat ze heel stevig zijn. Daarnaast kan er veel in.

De meeste Shoesme rugzakjes kosten € 39,95, de kinderrugzakken met een Smiley zijn € 49,95.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

2 gedachten over “Rugzakjes voor peuters en kleuters

  • 6 februari 2017 om 21:07
    Permalink

    Super leuk die blauwwit gestreepte! Over een jaar voor onze dochter als ze naar school gaat?!!!!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *