Sale kinderkleding shoppen

Het is nu wel het hoogte punt van de SALE, volgens mij. Als je door de winkelstraten loopt of je online nieuwsbrieven door gaat, overal de vette rode letters sale. Veel gaat er weg tegen 30 tot zelfs 50 procent korting, zo ook bij de webshop Wildstore. Hier verkopen ze mode voor zowel kinderen als volwassenen. Ze hebben er veel verschillende merken Levi’s, Shoesme, Tumble n Dry, Z8 en B.nosy en meer. Sla jij alvast in voor volgend jaar? Of koop je nog vlug wat voor deze zomer. Misschien sta jij wel te popelen om de nieuwe collecties binnen te hengelen.

Shoppen voor de zomervakantie

De schoolvakanties zijn al begonnen, nog niet allemaal, maar nu al twee regio’s geloof ik. Wellicht vertrek jij dan wel binnenkort naar  een zonnig oord (ik zag dat hier in Nederland regen op komst is). Dan is het misschien nog wel een idee om sandalen te shoppen in de sale, van Shoesme. Mijn zoontje en dochtertje lopen als sinds april bijna elke dag op sandalen. Het was dan ook zulk mooi weer. Hun sandaaltjes zijn bijna op. Dus voor de zomervakantie kopen wij nog een nieuw paar, zodat ze nog een paar weken intensief met hun blote teentjes kunnen rondlopen.

Shoesme meisjessandaal 2018

Verder shoppen we nog een paar zomerse jurkjes en een fijne bikini voor haar. Wij kunnen er tegen aan. Ook voor mijn zoontje kopen we nog een paar korte broeken, want hoewel we in het begin nog even door konden met de korte broeken van vorig jaar, is nu een nieuwer exemplaar wel gewenst. Een paar t-shirtjes erbij en ook zijn koffer kan gevuld worden voor de vakantie. En ook een paar nieuwe sandalen, nu die ook tegen water kunnen, want op vakantie wordt er veel met water gespeeld.

Veel shopplezier in de sale en geniet van de zomer!

 

 

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *