Sandalen of teenslippers voor kinderen

Met de eerste zonnetjes alweer op het weerbericht, wordt de zomerkleding alweer naar voren geschoven. Dit weekend mogen de teentjes weer uit de sokken.

Kinderen zijn, naar mijn ervaring, dol op lopen op blote voeten. Dat is prima, binnen of in de tuin, maar zodra je op pad gaat, dan moet er toch wat aan die blote voetjes komen. Je weet nooit waar ze in gaan staan en aan een hete straat kunnen ze zich ook lelijk bezeren. Een brandwond door een terrastegel is echt niks nieuws.

What's on mama's mind - Shoesme sandaaltjes

Maar dan willen de kinderen het liefst iets aan wat ze makkelijk, zelf aan en uit kunnen doen. Daardoor worden teenslippers vaak heel erg enthousiast ontvangen door kinderen. Maar, ik vind het zelf altijd wel link, want je struikelt er zo makkelijk mee. Vooral als ze een beetje nat worden (zweet of water) dan glibber je er zo uit. Voor bij het zwembad heb je van die handige sweakers, maar daarbuiten zijn sandalen, vind ik, de oplossing. En zijn ook nog eens superleuk ook.

ockyz sweakers meisjes

Kindersandaaltjes

Wij hebben elk jaar kindersandalen van Shoesme. Deze zijn van leer, waardoor ze fijn zitten en niet gaan zweten, zoals bij plastic sandalen. Daarnaast hebben ze een mooi voetenbed voor de kindervoeten. Zelfs voor de allerkleinste voetjes zijn er goede sandalen.

Kindersandalen Shoesme meisjes

Deze sandaaltjes zijn uit de voorjaarscollectie van 2019 van Shoesme. Zowel bovenop de voet als bij de tenen zit klittenband. Hierdoor gaan ze supermakkelijk aan en uit. Daarnaast is de zool heerlijk zacht aan de binnenkant. Helemaal van leer, ideale zomerschoentjes voor meisjes.

Kindersandalen Shoesme meisjes

De Shoesme bruine sandaal met luipaardprint verkrijgbaar in maat 22 t/m 35 voor € 69,95

Ook voor de jongens heeft Shoesme weer supermooie sandalen.

Kindersandalen Shoesme jongens

Deze donkerblauw leren. De Shoesme blauwe sandaal met kurkzool verkrijgbaar in maat 20 t/m 30 voor € 59,95.

Een voordeel van sandalen en kinderschoenen van Shoesme, vind ik dat ze rekening houden met het feit dat kindervoeten in de groei zijn. Dat ze ondersteuning hebben en geen stugge te harde zolen. Maar ook hebben ze leuk printjes en volgen ze de trends. Wat dacht je van de luipaardprint kinderschoenen dit seizoen. Zelfs voor de sandalen, meerdere varianten.

Shoesme sandalen

Sandalen versus teenslippers

Bij ons krijgen ze dus voornamelijk sandalen aan. Want, naast het risico op vallen op teenslippers, als je een sprintje trekt, krijg je er ook gauw last van schuurplekjes tussen de teentjes. Maar, ook de bovenkant van je tenen kun je gauw bezeren, als je op je loopfietsje over de straat gaat, op slippers. Fietsen met slippers is ook link, want je glijdt te makkelijk van je trappers.

Op de sandalen staan ze simpelweg een stuk steviger en het aan en uittrekken, gaat eigenlijk ook best wel snel, ook al gaat dan met teenslippers nog sneller.

Benieuwd wat jullie vinden: teenslippers of sandalen?

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Kindersandalen versus teenslippers
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *