Back to school!

What's on mama's mind carsJa, ja. Nu nog vakantie, maar iedereen gaat zo weer naar school of misschien voor het eerst naar school? Al hoewel, die van ons gaan nog niet naar school. Die gaan naar het kinderdagverblijf. Voor het gemak noemde ik dat eerst altijd school voor ze. Ik dacht dat ze dat misschien makkelijker konden uitspreken. Maar inmiddels heeft mijn zoontje geen enkele moeite meer met het uitspreken van “kinderverblijf” het stukje “dag” is wel weggevallen, maar dat zien we door de vingers.

Het is nu hoogzomer en de piek van de zomervakantie zit, geloof ik, rond deze periode. Lekker met je gedachten bij zon, zee, strand, vakantie, vrij zijn? Straks gaan heel veel kids echter wel echt (weer) naar school. Een spannende tijd voor hen. De kinderen kunnen niet wachten en de ouders zitten vol spanning. Of is dat bij jullie anders?

Het lijkt mij zo’n enorme stap als mijn zoontje straks ook naar school gaat, hoor. Het gaat al allemaal zoWhat's on mama's mind - mepal cars4 hard. Dat hij dan met zijn rugzakje en broodtrommeltje naar school moet. Die grote school, met al die andere grote kinderen. Poeh… Oké het hoeft nog even niet. Maar voor wie het wel moet ben ik mij eens gaan verdiepen in leuke spulletjes die mee mogen in het rugzakje. Wij hebben van Mepal een heel leuke campusset gekregen. Een set van Mepal Campus back-to-school producten (pop-up drinkfles, schoolbeker, lunchbox en fruitboxje). Dus die wil ik jullie niet onthouden, want zo krijg je het rugzakje wel vol.

Die van ons gaan dus niet helemaal back-to-school, maar wel mee op vakantie, naar de dierentuin, uit picknicken, mee een weekendje weg… vul maar in. Genoeg redenen om je lunch mee te nemen in zo’n mooie set.

Je kunt bij Rosti Mepal kiezen uit heel veel verschillende opdrukken. Er zijn ook egale kleuren, maar er waren zoveel mooie sets dat wij voor een met een opdruk van Cars hebben gekozen. Mijn zoontje is helemaal verzot op auto’s. TV kijken vindt hij niet veel aan, tenzij er auto’s, tractoren, motors of formule 1 op is. “Autoracen kijken”, roept hij richting de tv. Dus hij krijgt zijn lunch geserveerd vanuit een stoere race broodtrommel. De Cars World Grand Prix broodtrommel, hoe stoer ben je dan als je die in je rugzak hebt?
What's on mama's mind - mepal cars4What's on mama's mind - mepal cars4

 

 

 

 

 

 

 

Ik was natuurlijk ook benieuwd welke nu heel populair zijn. Had je eigenlijk ook wel kunnen raden, want ik kan mij voorstellen dat heel veel meiden gek zijn op Frozen. De Frozen Sisters Forever set is dan ook een populaire deze zomer. Dat geldt ook voor Finding Dory. Dat deed mij er meteen aan denken dat ik die film nog heel graag wil zien in de bioscoop binnenkort. Ik vond Nemo werkelijk fantastisch.

Ik vind overigens het lunchboxje dat bij de campusset hoort helemaal geweldig. Het is een ideale uitvinden. Het is namelijk een bakje dat past in de broomtrommel. In het bakje kun je heel handig stukjes fruit doen, er zit zelfs een vorkje bij. Hoe ideaal. Die is ook erg geschikt voor mijn dochtertje. Met haar negen maanden eet ze graag stukjes fruit van een vorkje. Dat neem ik dan ook graag mee op pad.

Voor iedereen die zo naar school mag, have fun en voor alle mama’s een dikke knuffel, het komt goed (toch?!)!

Update 10 augustus 2016:
Ik kreeg net deze mail.

ACTIE | gratis Campus fruitbox t.w.v. € 4,99
Wat moet je doen?
Plaats nu een bestelling in de webshop met een schoolbeker of pop-up drinkfles + een lunchbox + een fruitbox naar keuze, vul de actiecode FRUIT16 in en ontvang het fruitboxje GRATIS. De Campus lunchsetjes zijn uitgesloten voor deze actie, maar zijn nu wel tijdelijk in prijs verlaagd!
Gebruik actiecode: FRUIT16
BESTEL SNEL – deze actie is geldig t/m 23 augustus 2016.

What's on mama's mind opgestuurd artikel

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

1 reactie op “Back to school!

    Saskia

    (9 augustus 2016 - 19:39)

    Leuke set. En zo’n fruitboxje zal straks ideaal zijn voor het 10 uurtje. Mijn zoontje mag straks weer naar school. Hij heeft een maandje in een instroomklas gezeten. Maar laat ik zo zeggen, We moeten allemaal onze draai nog vinden in deze nieuwe situatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *