Schoonheidssalon om even bij te komen

De zomertijd hakt er dit jaar wel extra in bij mij, hebben jullie daar ook zo last van? Ik kijk uit naar een ochtendje bijkomen in de schoonheidssalon. Het lijkt ook wel meer dan de afgelopen jaren. Mijn twee kinderen voelden zich tot nu toe nog niet moe genoeg om rond 19:30 uur te gaan slapen en dan is je eigen avond ineens heel erg kort. ’s Morgens dienen ze dan wel weer wakker gemaakt te worden, want natuurlijk hebben ze wel gewoon hun slaap nodig. Nog even doorbijten, dan zitten ze weer in het ritme.

Bij mij lukt het echter zelf ook nog niet elke avond om de slaap te vatten. Dan ga ik dus ook veel te laat slapen en ben ik ’s morgens moe. Ik ben niet zo’n voorstander van de zomertijd en zou het geen probleem vinden als het wordt afgeschaft. Toen ik een bericht van schoonheidssalon Skincare Assendelft en Krommenie onder ogen kreeg, toen wist ik wat ik nodig heb: me-time. Voor dit weekend heb ik in elk geval al een afspraak bij de kapper gemaakt, nu droom ik nog even door.

Mama mag een dagje naar de schoonheidssalon in Assendelft of Krommenie

Hoewel ik nog best wel goede nachten maak of het algemeen, kan het moederschap vermoeiend zijn. Uitslapen of lekker luieren ’s morgens zit er niet meer in, dat hoef ik jullie niet uit te leggen. Rise and shine, elke dag rond 7:00 uur en dan mag je nog niet mopperen, want ik weet dat zat ouders er slechter (lees eerder op) aan toe zijn. Ergens vind ik dat ook wel prima, je hebt tenminste wat aan je dag.

Maar vermoeide moeders zijn wel toe aan een beauty treatment in de schoonheidssalon. Assendelft of Krommenie, daar woon ik niet in de buurt, maar ze hebben er wel heerlijke behandelingen om je weer fit en energiek te voelen, ik scrolde even door de arrangementen heen. Ik stel mezelf nu even voor dat ik een beauty behandeling krijg…

 

 

Tips om je fit en energiek te voelen

Natuurlijk word ik vrolijker als de zon schijnt, dus het weerbericht kan ook sowieso meehelpen in je energiek voelen. Drink veel water overdag, begin ’s morgens ook met een glas water in plaats van meteen een kop koffie voor een fresh start. Maar laat jezelf ook geregeld helemaal in de watten leggen met een gezichtsbehandeling en een fijne rugmassage, bij een fijne schoonheidssalon. Als je daarna nog niet ontspannen bent…

Woon je ook niet in Zaanstreek, net als ik, ook dan heb je natuurlijk gewoon je eigen beautysalon in de buurt. Of doe zelf lekker voor het slapen een gezichtsmaskertje op en ga met een glaasje wijn in bad liggen. Helemaal zen, mama!

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *