Schortje met naam

What's on mama's mind schortje ZosanGepersonaliseerde kraam- of verjaardagscadeaus, daar krijg ik geen genoeg van. Er is zoveel leuks. Veel is gericht op baby’tjes, maar hoe leuk is dit schortje voor je peutertje of kleutertje? Bij de leuke webshop Zosan kun je hem bestellen.

Tegenwoordig hebben wij hulp in de keuken. Onze peuter vindt het maar al te leuk om te helpen. Als wij de groenten snijden staat hij in zijn keukentje met een plankje en een kindermesje mee te helpen. Vaak geef ik hem een champignon of een stukje courgette waar hij stukjes van mag snijden. Hij snijdt ze vakkundig in reepjes en stopt ze in een bakje of pannetje. Hij vindt het prachtig. Druk is hij aan het koken en wij kunnen ook lekker door.

Moet er wat afgewassen worden? Dan schuift hij zijn Ikea keukentrappetje bij de wasbak en wast hij hetgeen What's on mama's mind schortje Zosangrondig af. Dat het water half over zichzelf dan wel het aanrecht gaat dat deert hem en mij eigenlijk ook niet. Hij heeft het naar zijn zin, heel belangrijk.

Koekjes bakken hebben we samen ook al eens geprobeerd. Dat ging helaas wat minder dan ik had gehoopt. Behalve dat het deeg vooral heel lekker smaakt en dus al voor de helft op was, was het deeg (qua ingrediënten) niet zo heel goed afgewogen. Gelukkig hebben we veel lol gehad. Daarna zat de keuken wel onder het meel en smaakten de koekjes dankzij een wat minder goede afmeting van de ingrediënten nergens naar. We hebben lol gehad laten we maar zeggen.

Natuurlijk gaat bij het koken en bakken het schortje om. Hij wilde er alleen niet mee op de foto. Het fotogenieke keukentje daarentegen protesteerde niet en poseerde zonder tegenstribbelen.

Zosan heeft vier verschillende soorten waar je uit kunt kiezen en allemaal kun je ze met naam laten bedrukken. Je kunt zelfs kiezen voor een lettertypen en letterkleur. Er zit trouwens ook een superschattig ovenwantje bij.

Een kinderkeukenschort met naam kost € 14,95.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *