SES Creative klittenband armbandjes maken

Ses creative klittenband armbandjesMijn zoontje is drie en mijn dochtertje is 1,5 jaar. Ik zie bij hun een duidelijk verschil in hun karakters, of dat te maken heeft dat de een een jongen is en de ander een meisje, dat weet ik niet. Want, ik heb geen andere vergelijking, maar toch ze zijn heel verschillend. Met wie van de twee ga ik klittenband armbandjes maken?

Verkleden en armbandjes maken

Mijn dochtertje is gek op omkleden, verkleden, armbanden, sjaals en andere decoratie. Mijn zoontje Ses creative klittenband armbandjesvindt het soms leuk om een haarelastiekje in zijn haar te doen, of een gekke hoed op te zetten, maar bij mijn dochtertje is die wil veel sterker aanwezig. Al lange tijd trekt ze zelf een paar schoenen uit de kast die ze dan per se aan wil. Ze loopt trots rond met mijn t-shirts als jurk of een sok op haar hoofd.

Toen ik van SES creative dit speelgoed mocht testen, toen moest ik ook wel aan haar denken. Ze vindt het namelijk prachtig om armbanden te dragen. Ze is echter pas anderhalf en er zitten kleine materialen bij. Mijn zoontje van drie jaar daarentegen is gek op knutselen en vond het dan ook geweldig om de armbanden te maken. Die mijn dochtertje vervolgens ging dragen.

Ses creative klittenband armbandjesKlittenband armbandjes maken voor jongens of meisjes?

Hoewel het spel een beetje gericht is qua verpakking en kleuren op meisjes is het best geschikt voor jongens. Hier werd er in elk geval lekker samengewerkt. Ik vind het een erg leuk verjaardagscadeau. Het is een vrij grote doos voor de inhoud. Want er komen twee zakjes uit met drie armbandjes en wat vormpjes. Maar het is meer dan genoeg om lekker te varieren. Doordat het klittenband is kun je alles er weer afhalen en opnieuw beginnen. Je kunt veel verschillende vormpjes kiezen (hartjes, vlindertjes, bloemetjes, wolkjes, sterretjes een aardbei) dus je maakt steeds een origineel sieraad.

Een doos van Ses creative met klittenband armbandjes koop je voor ongeveer € 4,95.

Spel: Klittenband armbanden
Merk: Ses creative
Leeftijd: 3 tot 6 jaar
Geschikt voor: jongens en meisjes, maar wel op meisjes gericht

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *