SES Creative filigraan stickerkaarten

Filigraan stickerkaarten van SES Creative zijn leuke knutselwerkjes voor de kleine creatievelingen in jullie huis. Filigraan herinner je je vast wel van vroeger. De lange slierten / stroken gekleurd papier waar je de leukste kunstwerken mee kan rollen. Inbegrepen is hiervoor ook een speciale filigraan pen.

SES creative

Met deze knutselset van SES Creative kunnen kinderen met behulp van vrolijke stickerkaarten nu ook zelf mooie quilling, oftwel filigraan kunstwerken maken! Volg de instructies in de handleiding en rol de dunne strookjes gekleurd papier op met de speciale filigraanpen. Plak ze op de klevende delen van de stickerkaarten en klaar is je filigraan kunstwerk!

Deze creatieve knutseltaak is leuk voor de wat oudere kleuters, vanaf ongeveer 5 jaar, want het is niet echt heel makkelijk. Ook dus een heel leuke verjaardagsfeestcadeau. Er zitten zes stickers kaarten bij, die klevend zijn en daardoor plak je de papierrolletje erop, je hoeft dus geen lijm te gebruiken. De papierstrookjes rol je om de pen, die ook inbegrepen is. Je kan altijd filigraan bijknippen als je gekleurd papier in huis hebt.

SES creative

Eigenschappen:

  • Filigraan voor kinderen;
  • Bevat zes vrolijke stickerkaarten;
  • Door de zelfklevende laag kan je eenvoudig de papierrolletjes opplakken;
  • Inclusief herbruikbare filigraan pen om eenvoudig de papierstroken op te rollen.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
SES Creative filigraan
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *