SES Creative glitterkaarten

We hebben weer een leuke knutseldoos getest van SES Creative. Dit keer SES Glitterkaarten inkleuren. De kaarten zijn op zichzelf al prachtig, met de mooie glinsterende zilveren kleur.

SES creative glitterkaarten inkleuren

SES Creative glitterkaarten inkleuren

Deze knutselset van SES Creative bevat zes vrolijke glitterkaarten om in te kleuren. Deze speciale glitterkaarten maken het mogelijk om met je potlood over de glitterlaag heen te kleuren, voor een kleurrijk en glinsterend eindresultaat.

SES creative

Erg leuk is dat je de kaarten als ze klaar zijn, als sticker kunt plakken. Dus zo kun je er na het kleuren ook nog mee stickeren. Je kan bijvoorbeeld alle losse afbeeldingen uitknippen, dan heb je zelf stickers gemaakt! Hoezo lekker lang speelplezier!

Knutselspeelgoed van SES Creative is vaak uitermate geschikt als cadeautje voor een kinderfeestje. Aangezien de meeste pakketten onder of ronde de 10 euro kosten. Dat is vaak wat ouders uitgeven voor een kinderverjaardag van een vriendje of vriendinnetje van hun zoon of dochter.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
SES Creative glitterkaarten
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Een gedachte over “SES Creative glitterkaarten

 • 18 september 2019 om 09:45
  Permalink

  O , de kleindochters hier zijn zó gek op glitters !!
  Leuk presentje om zo maar eens te geven, als ze hier logeren.
  Want dan krijgen ze altijd een cadeautje mee als ze weer naar huis gaan.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *