SES Creative Mijn eerste potloodtekeningen

Tekenen en kleuren is leuk, zelfs als je nog maar 1 jaar oud bent, dan is kleuren als leuk. Op die leeftijd kan het je ook allemaal niks schelen, maar als je twee of drie jaar bent dan wil je ook al steeds meer je best doen op je kleurplaten. En wat is nou het lastigst aan kleuren? Juist! Binnen de lijntjes blijven. Nou vindt niemand het erg dat je niet binnen de lijntjes kan kleuren als je zo jong bent, maar zelf kan het best frustrerend zijn. Grote broer of grote zus doet het al zo goed en waarom lukt mij dat niet?

ses creative mijn potloodtekeningen

SES Creative Mijn eerste potloodtekeningen

SES Creative doet zijn naam weer eer aan, want er is een creatieve oplossing voor het kleuren binnen de lijntjes gekomen. Kleuren binnen de lijntjes was nog nooit zo makkelijk, of uhm.. kleuren buiten de lijntjes nog nooit zo moeilijk! De speciale laklaag op deze kleurkaarten maakt het namelijk onmogelijk om buiten de lijntjes te kleuren. Ook al ga je met je potlood buiten de lijntjes, de kleur wordt alleen binnen de lijntjes zichtbaar! Huup, Huup, Barbatruc zouden de Barbapapa’s zeggen.

ses creative kaarten kleuren

Heel geslaagd voor peuters en kleuters! Zoals je gewend bent van Ses creative, kleurrijk, vrolijke plaatjes en stevig materiaal.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
SES Creative mijn eerste potloodtekeningen
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *