SES Creative strijkkralen

Strijkkralen SES CreativeLang, lang, lang geleden, was ik zelf nog jong. Dat is best lang geleden. Toen al bestonden de strijkkralen. Van SES creative kreeg ik een leuke knutseldoos met strijkkralen thuisgestuurd. Hoewel mijn kinderen nog geen 5+ jaar zijn, is mama dat wel. Dus ik ging aan de slag met de strijkkralen

Wat zijn strijkkralen?

Voor wie niet is opgegroeid met strijkkralen, of voor wie de herinneringen niet meer scherp heeft. Strijkkralen is precies wat de naam ook zegt: kralen die je strijkt. Soms worden ze ook wel strijkparels genoemd. Het zijn kleine plastic kraaltjes or ringetjes die je op een pinnetjesbord plaatst op de manier dat jij mooi vindt. Je maakt er een figuur van. Nadat je de kraaltjes hebt gerangschikt op het pinnetjesbord ga je met een strijkijzer en speciaal strijkfolie over het figuurtje heen. Ze versmelten en je strijkkralen figuur is af. Redelijk simpel toch?

Wat zit ik in het strijkkralen pakket van SES Creative?Strijkkralen SES Creative

Ik heb de items uit de doos voor je op de foto gezet. Er zitten heel veel verschillende kraaltjes in. Als je het zakje zo bekijkt voert de kleur rozen de boventoon. Er zitten allerlei figuurtjes bij, dit zijn de pinnetjesborden, het zijn er 8 stuks in het rood. Er zit een kat, een dolfijn, een vlinder en nog veel meer bij.

Mocht je dit met je kinderen gaan doen. Needless to say waarschijnlijk, maar doe wel het strijken zelf. Laat je kinderen niet met die strijkbout, dat lijkt mij namelijk geen succes!

Strijkkralen SES CreativeMoederdagcadeau

Ik vind strijkkralen de ultieme cadeaus voor moederdag en oma, vind je niet? Een mooi gekunseld knutselwerkje van jouw ukkie. Ik weet zeker dat ook oma heel blij is met een gestreken paardje. Het is bijna moederdag, dus wie weet word jij ermee verwend: 14 mei 2017.

Strijkkralen van SES creative koop je voor ongeveer: 8 euro.

Spel: Strijkkralen
Merk: SES Creative
Leeftijd: 5+  jaar
Kinderen: Jongens en meisjes, maar op meisjes gericht

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

2 reacties op “SES Creative strijkkralen

  Sabrina

  (21 april 2017 - 12:09)

  hier zijn ze ook fan. De dochter van 2.5j vindt het nog wat moeilijk, maar de zoon van 5j kan er echt al wat kunstwerkjes mee maken.

   mamasmind

   (23 april 2017 - 13:37)

   Superleuk om te lezen! Ben benieuwd of mijn kids straks mee gaan doen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *