SES slijm – slime battle blaster

Het creatieve speelgoed van SES creative kun je niet missen. Voor de allerkleinsten maken ze het knutselen al makkelijk en leuk. Wij hebben er veel van in huis, maar geven het ook graag cadeau bij kinderverjaardagen. Meestal heeft het te maken met knutselen, verven of knippen en plakken. Dit keer hebben we iets heel anders van SES dat we onder je aandacht brengen. Iets wat helemaal mee gaat met de huidige speelgoed trends: SLIJM; De Slime Battle Blaster.

Slime Battle Blaster SES creative

Slime Battle Blaster

De droom van ieder kind: een slijmgevecht! Met de Slime battle blaster schiet je je slijm meer dan 10 meter ver! Je vult het slijmpistool eenvoudig met het bijgeleverde glibberige groene slijm, er past genoeg in voor meer dan 100 schoten. Iedereen klaar? Vuren maar!

Je vult het pistool door het slijm uit het bakje met het pistool op te zuigen. Net als je bijvoorbeeld met bellenblaas zou kunnen doen. Vervolgens schiet je het slijm op je tegenstander, of wat je doel ook mag zijn. Gelukkig krijg je geen vlekken uit je kleding, althans, dat is mijn ervaring so far. Veel slijmplezier!

Dit slijm is veilig en goed uitwasbaar.
Navullingen beschikbaar in fluor groen (02273) en neon oranje (02274).

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
SES Creative slime blaster
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *