SES zelf zeep juwelen maken

We hebben weer een leuk knutselpakketje van SES geprobeerd. Zelf zeep juwelen maken deze keer. Met Soap Jewels.

Soap jewels SES creative

Soap Jewels – Glitter Zeep juwelen

Bij SES creative bedenken ze steeds weer superleuke creatieve knutselwerken voor kinderen. Mijn kinderen zijn gek op alles wat maar een beetje creatief is. Of het nou tekenen is of een hondenhok timmeren, ze vinden het geweldig. Deze zeep juwelen zijn kleurrijk en je kan je er creativiteit in kwijt. Je maak ze zoals jij het wilt.

Met deze luxe beauty set van SES Creative maak je zelf je eigen heerlijk geurende Glitterzeep juwelen. Smelt de gekleurde zeep in de magnetron en giet het in de mal. Giet zeepjes met één kleur, meng kleuren, werk met verschillende gekleurde lagen en voeg glitters toe: je kan je zeep juwelen helemaal naar je eigen smaak maken. Zodra ze zijn uitgehard, berg je je glitterzeep juwelen veilig op in het luxe bewaarblik.

Soap jewels SES creative

De Soap Jewels zijn een aantrekkelijk verjaardagscadeautje (of Sinterklaascadeau), aangezien ze in een mooi blik zitten en daarin zit ook weer een mooie roze verpakking. Een feestje dus. Een blik kost € 19

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
SES Creative Soap Jewels
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *