Shoesme Babyproof Smart

Zoals in mijn vorige blog “Lopen, lopen, lopen!” is onze kleine man aan de wandel gegaan. Nu al enige tijd binnen in huis en op het kinderdagverblijf. Dus werd het tijd (ondanks het weer) om eropuit te trekken, naar buiten. Daar heb je wel nieuwe schoenen voor nodig. Die zachte slofjes worden met dit weer natuurlijk helemaal smerig. Het werd tijd voor echte schoenen. Schoenen met flexzool baby en dreumes dat is waar Shoesme goed in is.

Schoenen met flexzool baby en dreumes

Ik heb veel gelezen over het belang van goed schoeisel voor je kleintje en dan met name in die eerste fase van het leren lopen. Het goed kunnen afrollen van de voet is erg belangrijk. Binnen is het daarom goed om zo min mogelijk schoenen aan te trekken, dan wel zachte zooltjes. Voor buiten zijn er ook speciale flexzolen. Die zorgen dat deze ontwikkeling van de kleintjes en de schoen goed op elkaar afgestemd zijn. Ik kwam bij het merk Shoesme uit.

In de winkel merkte je al dat het wel even wennen gaat zijn met echte schoenen onder je benen. Hij is het natuurlijk totaal niet gewend om iets meer dan een slofje aan zijn voet te hebben. Alsof hij bakstenen aan zijn enkels heeft hangen stapt hij voorzichtig maar met reusachtige stappen, met zijn knieën omhoog, door de winkel. De schoenen zijn echter juist licht in verhouding met veel andere schoenen, maar ja wel zwaarder dan een slofje. Dat wordt thuis, op de zachte vloer, oefenen. Het weer is er toch nog niet naar om meteen vrolijk rond te stappen in het park. Dat komt vanzelf.

Ik ben erg enthousiast over de pasvorm en de prettig en makkelijk aan te trekken, maar toch ook zeker goed uitziende schoen. Toen ik het persbericht van de zomercollectie van dit merk zag, toen leek het mij een leuk idee om er wat toffe schoentjes van uit te lichten. Zie hieronder. Welke vind jij het leukst? Er zijn er nog veel meer. Bekijk vooral ook de website.

BabyProof Smart

BABY-PROOF® Smart is een uniek concept van Shoesme, verkrijgbaar in maat 18 t/m 22. Het zijn perfecte schoenen voor baby’s rond 1 jaar. Je leest over het concept BabyProof Smart op de website van Shoesme.

Shoesme heeft eerste schoentjes speciaal ontwikkeld voor de allereerste stappen die jouw kindje binnen en buiten gaat zetten. Dit noemen zij de eerste stapschoentjes. Ze hebben een flexibele zool die anti slip is en zorgt dat je kindje zijn of haar voet goed afwikkelt. Het is 100% leer en het voetbed is uitneembaar.

Over Shoesme

Misschien wist je het al, maar we mogen er trots op zijn. Het is een Nederlands merk dat deze leuke, mooie en hoogwaardige baby- en kinderschoenen maakt. De pasvorm en ondersteuning met behulp van door Shoesme ontwikkelde flexibele zolen, daar ligt de nadruk op. De concepten Babyproof Smart, waar ik hier in deze blog over schrijf en Extreme Flex zijn tot in de puntjes afgestemd op de ontwikkeling van baby’s en eerste lopertjes. Maar ook voor de peuters, kleuters, schoolkids en tieners worden door Shoesme schoenen ontwikkeld. De collectie wordt volledig in eigen beheer ontworpen en in Portugal geproduceerd.

Maak kans op een paar BabyProof Smart Schoentjes
Medio februari start op de website van Shoesme een campagne waarbij ouders de eerste stapjes van hun kleintje kunnen inzenden en kans maken op een paar Babyproof Smart schoentjes uit de zomercollectie. Doe je ook mee? Houd ze in de gaten!

Bekijk ook het Shoesme kinderschoenen overzicht.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *