Shoesme Babyproof Smart

Zoals in mijn vorige blog “Lopen, lopen, lopen!” is onze kleine man aan de wandel gegaan. Nu al enige tijd binnen in huis en op het kinderdagverblijf. Dus werd het tijd (ondanks het weer) om eropuit te trekken, naar buiten. Daar heb je wel nieuwe schoenen voor nodig. Die zachte slofjes worden met dit weer natuurlijk helemaal smerig. Het werd tijd voor echte schoenen.

Ik heb veel gelezen over het belang van goed schoeisel voor je kleintje en dan met name in die eerste fase van het leren lopen. Het goed kunnen afrollen van de voet is erg belangrijk. Binnen is het daarom goed om zo min mogelijk schoenen aan te trekken, danwel zachte zooltjes. Voor buiten zijn er ook speciale flexzolen. Die zorgen dat deze ontwikkeling van de kleintjes en de schoen goed op elkaar afgestemd zijn. Ik kwam bij het merk Shoesme uit.

In de winkel merkte je al dat het wel even wennen gaat zijn met echte schoenen onder je benen. Hij is het natuurlijk totaal niet gewend om iets meer dan een slofje aan zijn voet te hebben. Alsof hij bakstenen aan zijn enkels heeft hangen stapt hij voorzichtig maar met reusachtige stappen, met zijn knieën omhoog, door de winkel. De schoenen zijn echter juist licht in verhouding met veel andere schoenen, maar ja wel zwaarder dan een slofje. Dat wordt thuis, op de zachte vloer, oefenen. Het weer is er toch nog niet naar om meteen vrolijk rond te stappen in het park. Dat komt vanzelf.

Ik ben erg enthousiast over de pasvorm en de prettig en makkelijk aan te trekken, maar toch ook zeker goed uitziende schoen. Toen ik het persbericht van de zomercollectie van dit merk zag, toen leek het mij een leuk idee om er wat toffe schoentjes van uit te lichten. Zie hieronder. Welke vind jij het leukst? Er zijn er nog veel meer. Bekijk vooral ook de website.

BabyProof Smart

What's on mama's mind - Babyproof Smart Shoesme jongen blauw 1822
Shoesme Babyproof Smart
Dit is mijn favoriet. De blauwe sportieve babyshoen. Hij staat goed onder een spijkerbroek, maar ook onder een korte broek als het wat warmer is. Ik ben wel van de kleur blauw. Saai? Nee hoor, niet met zo'n leuk model. In de shop tref je hem hier.
Een leuk stoere en nette grijze schoen voor jouw kleintje. Is hij niet gaaf? Ze zijn beschikbaar in maat 18 tot 22. Ik altijd maar denken dat dat pas vanaf maat 21 gaat. Shop hem bij Shoesme
What's on mama's mind - Babyproof Smart Shoesme jongen grijs 1822
Shoesme Babyproof Smart
What's on mama's mind - Babyproof Smart Shoesme meisjes 1822
Shoesme Babyproof Smart
Ook voor de meisjes zo'n stoere, maar toch echt meisjesachtige sportieve schoen. Er zijn drie variaties en vijf maten. Genoeg keuze dus. Die vind je hier.
Last but not least, deze coole zebra-look. Hadden ze die ook maar in je eigen maat hè?! Ze zijn zomers en vrolijk. Daarnaast ook nog eens ontzettend fashionable. Er zijn twee varianten van deze schoen. Beide vind je hier.
What's on mama's mind - Babyproof Smart Shoesme meisjes zebra 1822
Shoesme Babyproof Smart

Over Shoesme
Misschien wist je het al, maar we mogen er trots op zijn. Het is een Nederlands merk dat deze leuke, mooie en hoogwaardige baby- en kinderschoenen maakt. De pasvorm en ondersteuning met behulp van door Shoesme ontwikkelde flexibele zolen, daar ligt de nadruk op. De concepten Babyproof Smart, waar ik hier in deze blog over schrijf en Extreme Flex zijn tot in de puntjes afgestemd op de ontwikkeling van baby’s en eerste lopertjes. Maar ook voor de peuters, kleuters, schoolkids en tieners worden door Shoesme schoenen ontwikkeld. De collectie wordt volledig in eigen beheer ontworpen en in Portugal geproduceerd.

Maak kans op een paar BabyProof Smart Schoentjes
Medio februari start op de website van Shoesme een campagne waarbij ouders de eerste stapjes van hun kleintje kunnen inzenden en kans maken op een paar Babyproof Smart schoentjes uit de zomercollectie. Doe je ook mee? Houd ze in de gaten!

Please follow and like us:

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *