Shoesme boots voorjaar 2022

De nieuwe zomercollectie komt er weer aan! Ik krijg meteen weer zin in het voorjaar, ik hoop dat we de zon veel gaan zien. Ik heb alvast een paar prachtige boots voor jongens en meiden die ik kan laten zien uit de zomercollectie van Shoesme 2022. De Shoesme desert boots. De boots zijn aardig unisex, al zocht mijn dochtertje wel de meest roze variant uit.

De boots zijn verkrijgbaar voor boys en girls in maat 22 tot en met 35!

shoesme boots voorjaar 2022
shoesme boots voorjaar 2022

Veterschoenen zal je misschien denken…geen zorgen, ze hebben ook een rits, dus de veters kun je een keer met een goede stevige knoop dichtmaken en de kinderen kunnen er makkelijk in en uit door de rits te gebruiken. Ook al heb je het veterstrikken onder de knie, voor veterstrikken heb je niet altijd tijd. Lekker makkelijk met de ritsjes. Wanneer ze even klemmen zit er mogelijk zand tussen, je kan dit met een borsteltje er af vegen als het droog is. Zo maak je de ritsjes niet kapot, zelf spoelen ik het er ook nog weleens af onder de kraan.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *