Shoesme in Den Bosch!

Goed nieuws voor Shoesme fans! Shoesme Brandstore Den Bosch heeft haar deuren geopend in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Ook kwamen ze met echte dino sneakers, voor de grote dinofans!

Brandstore Den Bosch

Bij Shoesme Brandstore Den Bosch shop je de grootste collectie Shoesme baby- en kinderschoenen in maat 17 t/m 35. Ze meten de voetjes altijd zorgvuldig op en adviseren je graag over de juiste schoenmaat, pasvorm en het type schoen voor jouw kleintje.

Shoesme regenlaars panterprintje

Is Den Bosch voor jou te ver weg? Shop dan jouw Shoesme schoenen in Tilburg, Heusden, Breda, bij één van de 400 verkooppunten of in de Shoesme webshop!

Dinoprint Shoesme

Heb jij een kleine dino-fan in huis? Dan zijn de nieuwe Shoesme dino-sneakers echte musthaves! Ze zijn vanaf vandaag verkrijgbaar op Shoesme.nl en bij de Shoesme verkooppunten en Brandstores.

Shoesme Dino print

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *