Shoesme kinderschoenen 2023

Het voorjaar laat eindelijk van zich horen. Fluitende foto’s een zonnetje en het is droog! Na weken van regen, mocht het ook wel. Hoewel ik vermoed dat dit beter voor de natuur is dan de droge zonnige lentes die we de afgelopen paar jaar hadden, vind ik het stiekem wel lekker dat het weer zonniger wordt. De winterjassen wil ik de kast weer in kunnen doen en ook de winterschoenen mogen weer plaats maken voor zomerse sneakers. We hebben alweer de eerste schoentjes uitgezocht bij Shoesme en Go Banana’s. Superpraktisch dat we het meetsysteem nog thuis hebben, want zeker van een schoenmaat ben je met kleine kinderen nooit.

go banana's shoesme

Shoesme sneakers 2023

shoesme kinderschoenen 2023
Meisjesschoenen 2023

Mijn kinderen lopen allebei het liefst op sneakers. Dat snap ik wel, doe ik ook. Het zit lekker, je trekt het makkelijk aan en uit en het ziet er simpelweg goed uit. Wel mag er wat variëteit in huis zijn. Aan een paar schoenen hebben we niet genoeg. Een beetje afwisseling van kleur is ook wel leuk. Hoewel zoonlief deze keer voor spierwitte sneakers ging. Wat ik dan ook weer heel tof vind, nu draagt hij ze al onder een donkerblauwe spijkerbroek, maar het is ook gaaf met een chino of korte broek. Zelfs onder een zwembroek staan ze goed. Wit zullen ze niet blijven, maar je kan ze poetsen en het zijn kinderen dus ze mogen lekker fiets worden. De witte schoenen compenseert zijn zusje dan wel weer met haar keuze voor fel gekleurde go banana’s en haar shiny Shoesme zomerschoentjes. Mooi detail van de schoenen vind ik de veters, maar daarop de tekst Shoesme, herhaald.

jongens schoen shoesme 2023
Witte sneake

Maatadvies kinderschoenen; dat kan je thuis meten

shoesme meetsysteem

We zijn inmiddels al gepokt en gemazeld als het gaat om de veranderende schoenmaten van kinderen. Je kan er nooit vanuit gaan dat het volgende seizoen kinderschoenen nog passen. Die voeten blijven maar groeien, maar het kan ook zo maar zijn dat er ineens 2 maten bovenop komen. Kortom, alvast schoenen kopen in de sale voor het jaar erop. Die gok gaan wij maar niet aan. Zonde als de sandalen in de kast staan te wachten op mooi weer om vervolgens nooit gedragen te kunnen worden. Wel meten we thuis de kindervoeten even op als we online nieuwe schoenen bestellen. Het meetsysteem is namelijk heel praktisch om te hebben. Je zorgt dat je kindje er met blote voet op gaat staan, meet even links en rechts en je hebt de juiste maat. Het is ook de meeste duurzame manier van schoenen bestellen. Je bestelt namelijk meteen de goede maat en hoeft niet verschillende maten te bestellen en terug te sturen.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *