Shoesme kinderschoenen sneaker sale

Het is weer tijd voor sale en precies zo voor de zomervakantie komt mij dat altijd heel goed uit. Alles groeit hard in het voorjaar, ook de voeten van mijn kinderen. Hadden ze in maart of april nog een paar kleine poezelige voetjes, zijn ze zo twee maten groter in juli. Als wij op vakantie zijn wandelen we vaak heel wat af, wordt er veel gespeeld en gaan we regelmatig een stad bezoeken. Prima te doen op sandalen, maar toch loopt het op sneakers fijner.

sneakers shoesme sale

Shoesme sneakers in de sale

Bij Shoesme hadden we in het voorjaar al een paar gave sneakers uitgezocht. Mijn zoontje kon er nog wel een beetje mee vooruit, maar mijn dochtertje was er helaas ineens uitgegroeid. Ze bevielen echter zo goed, dat we voor hetzelfde model gingen in een andere kleur! Het fijne aan de kinderschoenen van Shoesme, vind ik, is de kwaliteit van de schoenen. Ik vind dat de kinderen er lang mee kunnen doen, zonder dat de zolen slijten. Daarnaast zijn ze stevig en geven ze goede steun aan voeten en enkels. Kindervoeten zijn nog in ontwikkeling en dan is het fijn als er goed schoeisel aan hun voeten zit.

What's on mama's mind opgestuurd artikel

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

45 gedachten over “Shoesme kinderschoenen sneaker sale

 • 22 juli 2022 om 20:57
  Permalink

  Ik maak graag kans op een paar schoenen in maat 28 voor mijn jongste dochter.

  Beantwoorden
 • 20 juli 2022 om 09:35
  Permalink

  Wat balen! Ik zie dat ik net een dagje te laat ben. Anders had ik graag meegedaan voor mijn zoon. Hij kan wel een paar sneakers in maat 36 gebruiken.

  Beantwoorden
 • 20 juli 2022 om 06:39
  Permalink

  Wij gaan voor meisje maat 34, Voor een meisje uit de Oekraïne! Die wel een paar goede schoenen kan gebruiken.

  Beantwoorden
 • 19 juli 2022 om 22:04
  Permalink

  Die voeten van mijn zoon groeien als kool. Graag maat 37, Shoesme legergroene sneaker met beige en grijze details. Stoere schoenen voor mijn stoere vent.

  Beantwoorden
 • 19 juli 2022 om 21:16
  Permalink

  Mijn zoon zit in maat 36. Een paar leuke sneakers waar hij lekker op kan rennen vindt hij zeker mooi. Te veel keus. Er zijn heel veel leuke.

  Beantwoorden
 • 19 juli 2022 om 20:27
  Permalink

  Wij gaan voor een hele mooie (na)zomer! En daarom heeft onze dochter Lente een paar van jullie toffe sandalen in maat 31 nodig! Ze is plotseling al uit haar schoenen gegroeid voor het eind van het seizoen!

  Beantwoorden
 • 19 juli 2022 om 20:11
  Permalink

  Ohh op de valreep doe ik nog heel erg graag mee voor mijn kids! Mijn zoontje draagt momenteel maat 31 of 32 en heeft vorige week zijn Shoesmes gesloopt in de speeltuin… Een nieuwe sneaker is dus van harte welkom! Of voor mijn dochtertje, die met haar huidige maat 26 (bijna 27?) op grote voet leeft 😉 We zijn onwijs fan van de Shoesme schoenen, die toch gewoon by far het meest prettig lopen voor de kids. Fingers crossed!

  Beantwoorden
  • 19 juli 2022 om 20:17
   Permalink

   Hallo, ik zou graag een paar Shoesme schoenen willen winnen voor mijn oudste kleinkind Vik van 2 jaar.
   Ik vermoed dat hij maat 24 heeft. Hij houdt van rennen en achter opa en oma wandelen.
   Ook achter de hond aangaan is een van zijn hobbys

   Beantwoorden
 • 19 juli 2022 om 17:19
  Permalink

  Leuk, waar graag een gokje mee voor mijn dochtertje in maat 26 🍀

  Beantwoorden
 • 19 juli 2022 om 16:25
  Permalink

  Wat een fijne sneakers! De Shoesme blauwe sneaker met rode details in mat 38 is zo cool en gaaf volgens mijn zoon! Helemaal te gek! Heel graag loten wij mee! Dank je wel!

  Beantwoorden
 • 19 juli 2022 om 16:13
  Permalink

  Met 9 kleinzonen zou dit voor één van mijn tweeling -kleinzonen zo fijn zijn! Supersneakers en als het mag heel graag de Shoesme witte sneakers met blauwe striping in maat 35. Dank je wel en een fijne zomer!

  Beantwoorden
 • 19 juli 2022 om 14:06
  Permalink

  Wat gaaf! Ik zou graag de Shoesme grijze sneakers met oranje details willen winnen voor mijn zoontje in maat 37.

  Beantwoorden
 • 19 juli 2022 om 13:56
  Permalink

  zou leuk zijn voor mijn kleinzoon, graag de shoesme blauwe sneaker met rode details, maat 35, art FO22S010-B

  Beantwoorden
 • 19 juli 2022 om 13:46
  Permalink

  doe zeer graag mee voor mijn kleinzoon , maat 41 , is 11 jaar maar heeft grote voeten, model blauwe sneaker met rode details art FO22S010-B

  Beantwoorden
 • 19 juli 2022 om 13:04
  Permalink

  Altijd leuk die schoentjes van shoesme. Ik wil dus graag een poging waagden. Maat 31 voor onze grote kleine meid. Of toch voor kleine zus…

  Beantwoorden
 • 19 juli 2022 om 12:32
  Permalink

  Oh super leuk voor mijn dochter met maat 30.
  Zonder haar schoenen kiezen word niks zij maakt graag zelf haar keus.
  Als er maar wel roze in zit😁

  Beantwoorden
 • 19 juli 2022 om 12:16
  Permalink

  Ooh.. de collectie is weer zo leuk!! Mijn zoontje zijn voeten groeien zo snel, heel graag zou ik hem volgend schooljaar met de grijze sneaker met gele details willen late beginnen, in maat 35

  Beantwoorden
 • 17 juli 2022 om 11:24
  Permalink

  Onze 12 jarige heeft grote voeten, maat 39/ 40 (dus 40 is het handigst). Shoesme lage witte sneakers met dotprint stripes vindt ze super tof!
  Nu duimen draaien 😀

  Beantwoorden
 • 16 juli 2022 om 21:25
  Permalink

  onze dame leeft op grote voet, heeft al maat 39! VU22S108-C vindt ze mooi!

  Beantwoorden
 • 16 juli 2022 om 15:17
  Permalink

  Wat een mooie winactie, ik doe graag mee voor maat 24.

  Beantwoorden
  • 19 juli 2022 om 12:13
   Permalink

   Ik loot graag mee voor mijn meisje Cataleya wie bijna jarig is maatje 28/29

   Beantwoorden
 • 16 juli 2022 om 11:00
  Permalink

  Voor mijn stiefdochter, ze mag na 3 voetoperaties eindelijk “normale” schoenen dragen zonder diverse aanpassingen. Shoesme zwarte hoge bikerboot met gouden eyelets in maat 42 zou ze geweldig vinden.

  Beantwoorden
 • 16 juli 2022 om 07:11
  Permalink

  Shoesme lage witte sneakers met luipaard stripes maat 39

  Beantwoorden
  • 19 juli 2022 om 13:30
   Permalink

   Gave actie! Onze kleine dame groeit als kool en moet binnenkort weer nieuwe schoenen. Ze heeft maatje 33 alweer.
   Qua kleur ze vind alles geweldig.

   Beantwoorden
  • 19 juli 2022 om 14:29
   Permalink

   Hoe tof is dit… Ik doe mega graag mee voor o ze dame, die altijd moeite heeft met goede schoenen vinden die ook nog een beetje betaalbaar zijn.. Ze heeft 2 te gekke sneakers gevonden.. De shoesme lage witte sneaker met roze details.. Of de gekleurde lage shoesme sneakers in maat 36😍🥰😍🥰😍 ik weet zeker dat ze een gat in de lucht springt met één van deze sneakers.. Duimen maar, of in dit geval doen we maar wat bommetjes in het zwembad🥵🥵🥵

   Beantwoorden
  • 20 juli 2022 om 07:43
   Permalink

   Mijn kinderen hebben in iedere maat altijd een paar Shoesme schoenen. Uit de maat 33 is mijn dochter bijna gegroeid dus ik maak graag weer een keuze uit het huidige (sale) assortiment.

   Beantwoorden
 • 15 juli 2022 om 21:49
  Permalink

  Deze schoenen zijn voor onze dochter Charlotte een echte mascotte. Ze heeft maat 35 en ze vindt deze schoenen waarachtig prachtig.

  Beantwoorden
 • 15 juli 2022 om 17:14
  Permalink

  Leuk voor mijn kleinzoon, Shoesme army groene sneakers, maat 27!

  Beantwoorden
 • 15 juli 2022 om 16:24
  Permalink

  Mijn negenjarige leeft op grote voet, helaas kan hij nog steeds geen veters strikken, iets wat hem erg frustreert, want als 9 jarige vraag je dat toch niet meer aan de meester hoor ik elke keer weer..
  Met schoolwerk loopt hij juist vooruit op zijn klasgenootjes, dus mijn standaard opmerking hierop is altijd ;” je kunt nu eenmaal niet alles tegelijk leren, maar na mate zijn voeten groter worden wordt het wel lastig om leuke schoenen te vinden.
  Mochten wij in aanmerking komen vind hij deze de allerleukste
  https://www.shoesme.nl/shoesme-witte-sneaker-met-blauw-en-oranje-details-fo22s009-c

  Beantwoorden
  • 20 juli 2022 om 07:00
   Permalink

   Mijn meid heeft maat 39!
   Ze vindt sneakers het allerfijnst om aan te trekken, “ze loopt er mee weg”.

   Beantwoorden
 • 15 juli 2022 om 11:28
  Permalink

  Eerste loopschoentjes blauw in maat 20 voor mijn kleinzoon, dat zou super zijn!

  Beantwoorden
 • 15 juli 2022 om 10:22
  Permalink

  Mijn zoontje groeit als kool, dus ook zijn voeten 😅 een setje nieuwe sneakers zijn van harte welkom

  Beantwoorden
  • 15 juli 2022 om 10:22
   Permalink

   Mijn zoontje groeit als kool, dus ook zijn voeten 😅 een setje nieuwe sneakers zijn van harte welkom
   Maat 32 graag!

   Beantwoorden
  • 15 juli 2022 om 11:07
   Permalink

   Voor mijn dochter met maat 33….zou dit een leuke verrassing zijn!

   Beantwoorden
 • 14 juli 2022 om 20:23
  Permalink

  Mag ik voor mijn nichtje meedoen? Zij heeft maat 30 en vindt deze heel erg leuk:
  Shoesme perzikkleurige canvas boots met luipaardprint.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *