Sneak peek! Shoesme najaarscollectie 2019 meisjes schoenen

Sneak peek van de leuke najaarscollectie met kinderschoenen van Shoesme 2019. Er komen weer prachtige laarsjes voor de meisjes aan. Hieronder vind je een paar foto’s uit de campagne van Shoesme dit jaar, met meisjes schoenen en rugzakjes.

Rugzakken en laarsjes

De eerste scholen beginnen a.s. maandag alweer. Daar hoort natuurlijk een mooie nieuwe outfit bij en een rugzakje. Gezien de weersomstandigheden worden het geen sandalen maandag, maar lekkere warme schoenen. Misschien wel zulke leuke laarsjes? We zien weer animal prints, die blijven populair!

Shoesme najaarscollectie 2019

Panterprint laarsjes

Deze panter- of luipaardprint staat toch superschattig?

Shoesme najaarscollectie 2019

Zebraprint schoentjes

De Zebra print kinderschoenen horen natuurlijk ook helemaal binnen de animal print thema. Superschattig, kun jij kiezen wat jouw favoriet is? Ik ben heel benieuwd naar de rest van de collectie.

Shoesme najaarscollectie 2019

Meteen shoppen? Nog niet alle schoenen staan op de site, maar de komende tijd worden ze toegevoegd aan de collectie.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
najaarscollectie Shoesme 2019
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *