Shoesme wintersale!

Wat groeien de voeten van kinderen toch ontzettend snel. Zo zat onze peuterdochter van 2 jaar nog netjes in maatje 22, dachten wij. In december hadden we het nog gemeten. Bleken we het helemaal mis te hebben. Tijdens het opmeten van haar voetjes in de winkel afgelopen week kwam maat 24 naar voren. Dat werd gauw nieuwe schoenen aan doen. Het is wel een goede timing voor nieuwe schoenen, want er is volop SALE overal.

Shoesme sale

Het is overal sale, maar ook bij Shoesme. Vooral als je meerdere paren per seizoen moet aanschaffen is het leuk om de sale mee te kunnen pikken. Er zitten vaak nog erg leuke schoenen bij, die voor een zeer schappelijke prijs over de toonbank mogen. Ik ken wel veel mensen die alvast schoenen “te groot” kopen voor het volgende seizoen, in de sale. Dat begrijp ik wel, maar doe ik zelf eigenlijk nooit. Ik vind het best wel een gok dat je neem, qua maat. Zo heeft mijn dochtertje dit seizoen maatje 23 helemaal overgeslagen.

shoesme laarsje

Wij gingen voor nieuwe laarsjes voor mijn dochter. Ze had de mooie bruine crepelaarsjes. Ik zie ze er niet bij staan in de sale, maar wel een model dat er op lijkt: cognac crepelaars met strookjes. Dat is ook een erg mooie en leuke halfhoge laars met speelse look door de verschillende bandjes op de schacht. Uitgevoerd in cognac leer is deze schoen geschikt voor alle seizoenen in het jaar. Dus koop je hem nu, dan kan je hem misschien wel de zomer door dragen (nou ja, jij zelf niet, maar je dochter wel).

Ik vind het echt heel erg jammer dat ze deze laarsjes niet meer past. Ik heb de binnenzooltjes er uitgehaald en dan zat het nog wel even oke, maar inmiddels zijn ze echt te klein geworden. Ze zijn ook flink versleten, want ze zijn goed gedragen. Ze gingen ook gewoon aan naar het kinderdagverblijf of bij het buitenspelen, dus dat wil wel.

Shoesme blauwe suède laars met zilveren geborduurde sterren

We gingen van bruin naar donkerblauw; suède laarsjes met zilveren sterren. Een beetje afwisseling gedurende het seizoen is ook niet verkeerd. Hoewel ze ook nog een hele tijd haar zilveren hoge sneakertjes heeft gedragen. Die kochten we in de sale afgelopen zomer. Ook die schoenen zijn niet meer in de webshop, maar wel iets soort gelijks: Enkelboot in zilvergrijsleer. Nu gingen we voor blauw. De laarsjes zijn iets steviger dan de baby crepelaarsjes die ze hiervoor had, maar daar is ze inmiddels wel aan toe. Alsnog merk je dat de schoenen heel erg flexibel zijn. Ik blijf toch altijd een goed gevoel houden bij de Shoesme schoenen, ik kan de voeten van mijn kinderen wel aan ze toevertrouwen.

shoesme wintersale

Het donkerblauw past erg leuk onder de jurkjes en de vele spijkerrokjes en korte spijkerbroekjes die ik haar met een legging aantrek. Zelf is ze ook erg blij met haar nieuwe schoenen, want ze zou ze haast nog in bed aantrekken.

De binnenkant van de laarsjes is overigens ook iets heel moois. Er staat namelijk een poesje in, zo schattig. De binnenkant is zo haast nog leuker dan de buitenkant!

shoesme laarsjes wintersale

De Silhouet-collectie

De schoenen komen uit de Silhouet-collectie. De schoenen uit de Silhouet-collectie van Shoesme zijn mooie smalle laarzen, met vaak opvallende details zoals gekleurde zooltjes en leuke prints in de binnenvoering. Deze laars is uitgevoerd blauw suède, heeft een zwarte Loved by Shoesme Silhouet-zool en zilver geborduurde sterren over heel de schoen. Vanbinnen zijn de schoenen leergevoerd, hebben een gekleurde print en de binnenzool is uitneembaar.

De blauwe suède laarsjes zijn nu € 69 in plaats van € 99,95.

Bekijk meer van Shoesme op What’s on mama’s mind.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Schoenen: Blauw suede laars Shoesme
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *