Shoesme zomerschoenen flexibele zool

Heb jij ook de zomer in je bol? Of is dat weer een beetje weggezakt na al die regen? Ik heb een paar leuke zomerschoenen voor je op een rijtje gezet, zodat je goed in de stemming kunt komen weer. Niet voor jezelf trouwens, maar voor je ukkepuk. Ik ben gek op Shoesme schoenen. De volgende zomerschoenen geven je echt een Ibiza gevoel. Dat wil je toch, met de zon in het vooruitzicht?

Shoesme babyproof soft slof voor het Ibiza-gevoel

Baby-proof soft slofBaby-proof soft slof verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende maten vanaf 17 t/m 22.

Ze lijken op espadrilles en ze geven je echt een Ibiza-gevoel. Zie je je zelf met een cocktailtje in je hand (alcohol vrij, want het is pas vroeg) in het zonnetje op een strandbedje, terwijl je kleintje met deze schoentjes aan een zandkasteel bouwt. Oké dream on, maar de schoentjes maken het zomers.
Je koopt ze voor € 39,95.

Babyschoenen Shoesme

Zelfde verhaal als hierboven, maar dan voor je lieve zoon. Hoe stoer deze groene espadrille-achtige What's on mama's mind shoesme soft slof boyslofjes. Deze slofjes bereiden je kleintje voor op de echte schoentjes. Nog één stapje verwijderd van echte babyschoenen met deze soft slof. Ook € 39,95. Welke maat heeft jouw kleintje?

Zomerslofjes Shoesme

En nog een derde schoentje om je een zomergevoel te geven, lichtblauw/-groen. Uiteraard kun je ook nog naar de sandalenblog kijken. Het was immers een tijdje terug al weer sandalenweer.

What's on mama's mind shoesme soft slof licht blauw groenWelke kleur is jouw favoriet?
Meer informatie over deze babyschoenen:
Lage BABY-PROOF Soft sloffen in espadrille stijl. De sloffen zijn uitgevoerd in canvas met blauwe, gele en witte stiksels. De instap is afgewerkt met elastiek zodat de sloffen goed aan de voetjes blijven zitten. Met behulp van de lederen treklussen op de hiel en de wreef zijn de sloffen eenvoudig aan- en uit te trekken. BABY-PROOF® Soft sloffen hebben een lederen anti-slip zooltje, zijn volledig leer gevoerd en zijn voorzien van een uitneembaar voetbed.

Veel zon gewenst!

 

 

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *