Shuz schoenenwinkel

Aan de zomer kwam wel heel abrupt een einde. Van de tropische warmte ineens midden in de herfst, regen, regen en nog meer regen. Als ik op mijn weerapp kijk dan zie ik alleen nog maar meer regen de komende weken. Met onze herfstvakantie op de Waddeneiland gepland hoop ik toch wel ook nog wat zon. Maar, de herfstkleding kan in elk geval weer uit de kast of niet geshopt worden. En met die Corona maatregels wordt het toch wel heel vaak online shoppen en zo leer je ook weer nieuwe webshops kennen. Ik maakte kennis met Shuz schoenenwinkel een leuke webshop met merken als Blackstone en Hogan.

Shuz schoenenwinkel

Online shoppen

Heb jij favoriete webshops waar je altijd naar terugkeert of zoek jij via Pinterest, Instagram of Google naar nieuwe schoenen? Ik zit heel veel op Instagram en daar volg ik ook mijn favoriete kledingmerken, en als ik dan wat leuks spot dan bestel ik het redelijk snel. Ik merk daarbij een groot verschil in hoe ik winkel voor kleding en hoe ik mijn aankopen doe met online shoppen. In dat laatste geval, zoals het de afgelopen maanden toch wel is, shop ik verspreid over het seizoen. Terwijl met winkelen ik vaak een heleboel in één keer kocht. Nu koop ik makkelijker een keer een broek en dan weer een trui of een paar schoenen. Natuurlijk, niet supergoed voor het milieu, want je laat al die pakketjes bezorgen. Maar, aan de andere kant zie je wel dat er een heleboel nieuwe winkels de kans krijgen om zich te profileren.

Shuz schoenenwinkel

Bij Shuz shop je damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen, dus je kan er voor de hele familie slagen. Op mijn blog heb je al heel regelmatig kinderschoenen van Shoesme voorbij zien komen.

Shoesme kinderschoenen

Die shop je ook bij Shuz schoenenwinkel. De reden dat ik dit merk graag voor mijn kinderen heb is dat de schoenen heel goed zijn voor de voeten van je kinderen. Ze maken voor de allerkleinsten de schoenen met flexibele zolen en de schoenen worden gemaakt van echt leer. Tevens is de productie duurzaam. Voor mij zijn dat goede argumenten voor het uitzoeken van schoenen, maar daarbij zijn de schoenen ook nog eens heel aantrekkelijk en dat vinden onze kinderen ook.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *