Siliconen SOS-armbandjes voor kinderen ID4all

Win: 2 Siliconen SOS-armbandjes van ID4all (2 winnaars krijgen 2 bandjes naar keuze)
Wanneer: 10 t/m 16 juli 2019
Hoe: Laat weten waarom jij een SOS-armbandje wilt

siliconen polsbandjes

SOS-armbandjes

Veel ouders zijn wel bekend met de SOS-armbandjes. Er zijn veel verschillende soorten bandjes, maar de meeste populaire is toch wel het siliconen bandje. Dit bandje zit namelijk comfortabel bij kinderen en je doet hem makkelijk bij ze om en af. Ideaal dus om even mee te nemen voor een dagje uit, een festival of andere activiteit.

Waarom een SOS-armbandje?

Een SOS-armbandje is een veiligheidsbandje voor het geval jouw kinderen jou uit het oog verliezen of jij hen op een onbekende locatie. Op het bandje zet je je telefoonnummer, zodat ze jou makkelijk kunnen bereiken als jouw kindje gevonden is. Op sommige stranden in Nederland worden ook bandjes uitgedeeld aan ouders en kinderen. Het is dan een soort plastic polsbandje waarop je je naam en telefoonnummer kan zetten. Een kind verlies je in een paar seconden uit het oog op een overvol strand. En op een strand wil je je kindje zeker niet lang kwijt zijn, want de zee is en blijf gevaarlijk voor kleine kinderen.

siliconen polsbandjes sos armband

Maar ook bij grote evenementen, zoals de Nijmeegse Vierdaagsefeesten die komende zaterdag weer van start gaan of festivals heeft het veel nut. Uiteraard zul je als ouder als je best doen om je kind geen seconde uit het oog te verliezen, maar je hoeft maar even afgeleid te zijn en ze zijn weg. Zo zijn kinderen en dan is een back-up (het polsbandje) een veilig alternatief.

Informeer je kinderen over het nut van een SOS-armbandje

Het is goed om jouw kind (indien instaat) te informeren over het nut van het bandje. Ze snappen dan wellicht ook beter dat ze het om moeten houden en niet zelf af dienen te doen. Daarnaast kunnen ze ook als ze je kwijt zijn, naar iemand toegaan om te vragen of ze jou willen bellen. Het telefoonnummer hoeven ze dus niet uit hun hoofd te leren. Kinderen vanaf 3 jaar kun je dit al heel goed duidelijk maken.

Wat leuk is aan deze polsbandjes, is dat ze er zijn in leuke kleurtjes, waardoor kinderen ze ook graag dragen. Het is ook gewoon een armbandje.

siliconen polsbandjes sos armband

Welke maat armbandje voor jouw kindje?

De siliconen armbandjes zijn verkrijgbaar in verschillende polsmaten. Wil je weten wat de juiste afmeting is voor jouw zoon of dochter? Meet de polsomtrek losjes maar zonder speling op en tel daar 1 cm (aansluitend) tot 2 cm (ruimer) bij op. Als het polsbandje de goede maat heeft en dus goed aansluit, dan zal een kind hem ook minder snel zelf afdoen. Bij ID4ALL hebben ze genoeg verschillende maten, waardoor je zeker weet dat je een goede keus kan maken voor jouw zoon of dochter.

Verstelbaar id armbandje

Wil je liever een verstelbaar armbandje, dan kun je kiezen voor een zacht geweven polyester bandje met duurzaam aluminium tekstplaatje. De trendy ID-armbanden zijn er ook in veel verschillende kleuren en opdrukken. Of kies voor een plaatje in de schoenveters van jouw kind.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Siliconen SOS-armbandjes
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

28 reacties op “Siliconen SOS-armbandjes voor kinderen ID4all

  Will

  (16 augustus 2019 - 14:53)

  Ik ben benieuwd wie gewonnen heeft.

  Mieke ooms

  (18 juli 2019 - 19:59)

  Deze lijkt me ideaal, zowel qua seizoen (al kan het eigenlijk net zo goed in de binnenspeeltuin), als qua materiaal en uiterlijk (want we hebben een kieskeurige kleuter).

  Nency

  (16 juli 2019 - 17:15)

  Handig voor de niet aan de hand willen lopende peuter.

  Carina

  (16 juli 2019 - 14:21)

  Dit zou ik een uitkomst vinden voor mijn ondernemende zoontje.

  marleen

  (16 juli 2019 - 11:09)

  Graag. Zoon heeft een ernstige allergie voor antibiotica. Dus dit zou perfect zijn

  Auke

  (16 juli 2019 - 07:27)

  Oh wij doen graag mee. Handig voor op de camping als ze verdwalen tussen de speeltuintjes.
  Duimen!

  cb.dkl

  (15 juli 2019 - 22:51)

  Zien er zo gaaf uit, zijn gewoon leuk om om te hebben voor de kinderen. En geeft mama een veiliger gevoel

  Ramona Van Leeuwen

  (15 juli 2019 - 22:09)

  Iedere moeders (en vaders) grootste angst is dat je kind weg is, je keek even om naar die sexy badmeester, of stond net een ijsje te bestellen voor je kleintje.
  Waar deze twee seconden geleden nog stond is nu een lege plek….
  Met een SOS bandje ga je niet minder zoeken, raak je misschien niet minder in paniek…. maar mocht iemand die kleine van jou tegenkomen, misschien die sexy badmeester…
  Kunnen ze je in iedergeval bereiken zodat je belangrijkste op dat moment weer snel in je armen kan sluiten, om vervolgens nooit meer los te laten

   Patricia Koster

   (16 juli 2019 - 06:35)

   Ik zou graag de bandjes winnen voor mijn 2 zoontjes van 3,5 en 6 jaar oud. Deze vakantie gaan we voor het eerst ook tripjes maken naar plekken waar veel water is. Ik heb al easyswim zwemvesten voor de jongens gekocht, en let altijd goed op. Maar je hebt niet alles in de hand, en het lijkt me afschuwelijk om je kind uit het oog te verliezen op een drukke plek, laat staan bij water. Ik zou het een fijn idee vinden als mijn zoontjes zo’n bandje zouden dragen met contactgegevens….

    Iris

    (16 juli 2019 - 16:57)

    Wat fijn. Dit is zeer belangrijk. Komt van pas voor mijn 2 kleine kinderen. En leuk dat ze in verschillende kleurtjes bestaan.

  Will

  (15 juli 2019 - 21:57)

  Het geeft mij een gerust en veilig gevoel als mijn jongste kleinkinderen zo’n verstelbaar armbandje om hebben, als we naar het strand, pretpark of dierentuin gaan.
  Maar opletten waar ze zijn blijft natuurlijk altijd een eerste vereiste.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

   Manouk

   (16 juli 2019 - 00:45)

   Een echte dwaler/wegloper is mijn mannetje, dit zal dat toffe bandje niet tegen houden. Maar het vergemakkelijkt vast het terug vinden, en dat geeft een prettiger gevoel. Helemaal als je op vakantie in een ander land bent!

    Renilda

    (16 juli 2019 - 16:58)

    Handig voor mijn kleinkinderen. Hiermee zou ik me zeker meer op mijn gemak voelen!

  Dineke Keijzer

  (15 juli 2019 - 21:55)

  De bandjes zijn een stuk leuker dan de dingen die er jaren geleden waren voor mijn kinderen. Dus
  voor mijn kleinkinderen zou ik er graag een willen winnen.

  Annie Thomassen

  (15 juli 2019 - 21:32)

  Ik wil mijn kleinkinderen heel erg graag zo’n bandje cadeau geven. Geeft toch een iets veiliger gevoel wanneer ze deze dragen.

  Bodil

  (15 juli 2019 - 20:57)

  Mijn meiden zijn al bijna uit hun huidige bandjes gegroeid. We zijn ze nog nooit ‘nodig’ geweest, maar het zal je maar gebeuren dat je elkaar kwijt raakt. Zeker sinds mijn man is overleden vind ik het als alleenstaande ouder een kleine geruststelling dat mijn dochters zo’n bandje dragen.

   Elvira

   (16 juli 2019 - 07:26)

   Het het leuke is van deze armbandjes is dat mijn jongens die zelf erg leuk vinden om te dragen en ik dus niet bang hoef te zijn dat ze de bandjes uit doen. Ik zou er wel voor kiezen geen namen erop te zetten, alleen tel. nummers.

  Mars

  (15 juli 2019 - 20:53)

  Ons kleine man is uit zijn 1e bandje gegroeid dus we hebben hard een nieuwe nodig. Een must have voor elke kind. Super handig en belangrijk. Onze boef wil hem het liefst altijd om.

  Sandra

  (15 juli 2019 - 20:44)

  Ik ga volgende week voor het eerst alleen met mijn 2 kinderen op vakantie, best spannend dus. Ik zou mijn kinderen graag een bandje willen geven, zodat mijn zorgen wat kleiner zijn als ze lekker aan het spelen zijn op de camping.

  Leonie Hoek

  (14 juli 2019 - 16:54)

  Nog 1,5 week en dan gaan we op vakantie. Zon, zee en strand in Zuid-Frankrijk maar we mogen ook graag stadjes en markten bezoeken en wat zou het fijn zijn in de drukte dat onze boefjes een SOS bandje om hebben voor het geval dat..!

   Patricia Koster

   (16 juli 2019 - 06:36)

   Ik zou graag de bandjes winnen voor mijn 2 zoontjes van 3,5 en 6 jaar oud. Deze vakantie gaan we voor het eerst ook tripjes maken naar plekken waar veel water is. Ik heb al easyswim zwemvesten voor de jongens gekocht, en let altijd goed op. Maar je hebt niet alles in de hand, en het lijkt me afschuwelijk om je kind uit het oog te verliezen op een drukke plek, laat staan bij water. Ik zou het een fijn idee vinden als mijn zoontjes zo’n bandje zouden dragen met contactgegevens….

  Claudia Diependaal

  (14 juli 2019 - 14:21)

  Ik doe heel erg graag mee! Maar hoop het nooit nodig te hebben.

  Jess Kniest

  (14 juli 2019 - 11:00)

  Voor een iets geruster hart waag ik graag een kans!

  Marian B

  (11 juli 2019 - 13:47)

  Mijn dochter is erg avontuurlijke dame. Vorig jaar op vakantie waren we haar al een keer kwijt. Zo’n bandje kan dan wel pas komen voor de aankomende vakantie of voor een uitje.

  Linda Smeets

  (11 juli 2019 - 09:24)

  Ideaal! Ik doe graag mee daar onze dochter het soms op een sprintje trekt en ben bang dat ik haar dan uit het oog verlies op het megadrukke strand.

  Chantal den Haan

  (10 juli 2019 - 21:47)

  Mijn kids zijn in hun enthousiasme altijd snel gevlogen?️????, mocht ik winnen ga ik iets relaxter achter ze aan! ?Fingers crossed ?

   Ilona

   (10 juli 2019 - 23:56)

   Ik zou deze graag willen winnen voor onze zoon. Hij loopt bij ons weg als hij iets leuks ziet of in zijn hoofd haalt. Zo weet ik in ieder geval dat hij onze gegevens bij zich heeft en iemand ons kan bellen

  Manon Toemen

  (10 juli 2019 - 16:31)

  Lijkt me toch een geruststelling dat onze jongens iemand kunnen laten bellen, daarom zou ik ze willen.
  Ik zou die kiezen met verstelbaar bandje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *