Sinterklaascadeaus van Vtech

What's on mama's mind VtechVtech heeft zoveel leuks voor de kleintjes. Mijn beide kinderen spelen bijvoorbeeld heel enthousiast met Toet Toet Auto’s. Ze kunnen ook steeds beter samenspelen. Dat houdt vooral in dat ze elkaar tolereren tijdens het spelen, naast elkaar.

Mijn zoontje van bijna drie jaar verbindt met gemak de ene autobaan met de andere. Soms zet hij er nog houtenblokken tussen om een brug te maken of een schans. Heel creatief en het geeft het spelen een extra dimensie. Mijn dochtertje (1 jaar) vindt de geluiden uit de auto’s en uit haar Zoef Zoef dieren Schildpad Sara het leukst. Ook heeft de Toet Toet Auto garage veel verschillende liedjes. Mijn dochtertje begint meteen te swingen als het geluid start.

Dat vind ik zo leuk bij die kleintjes. Als er ergens een muziekje aan gaat, dan gaan ze dansen. Mijn What's on mama's mind vtech treindochtertje is net 1 jaar dus praten kan ze nog niet. Wel kan ze al heel goed de melodietjes mee “zingen”. Natuurlijk niet met woorden, maar het ritme en de melodie is zeker raak.

Mijn zoontje van bijna drie die bouwt tegenwoordig het liefst een wasstraat van zijn duplostenen. De wasstraat bestaat uit twee zijmuren van Duplo stenen. Met een dak van een duplostenen en vaak nog een mooie toren. Tussen de twee muren door rijdt hij al zijn Toet Toet auto’s, die hij dan zogenaamd gaat wassen. De auto’s zijn weer schoon en ze kunnen weer van de racebaan af.

Voor Sinterklaas
Ben jij nog aan het zoeken naar een leuk Sinterklaascadeau? Bij Vtech zit er veel leuks tussen. Een tijdje terug schreef ik al over de 5 in 1 letter locomotief. Hartstikke leuk ook voor Sinterklaas.
Hieronder nog een leuke sinterklaastip:

What's on mama's mind vtech magische bureauMijn magisch bureau 3 in 1
Het bureau is zelfs genomineerd Speelgoed van het Jaar 2016.

Spelen, leren en tekenen aan je slimme bureau

Met het magische bureau heeft je kleintje (leeftijd van drie tot zes jaar) een eigen werkplekje. Het inspireert en prikkelt de kids en ze worden elke dag een stukje wijzer.
Wat is het? Het is een activiteitenbureau, tekenbord en krijtbord in één en in een handomdraai door de wijsneus zelf te transformeren, oerdegelijk en voorzien van een bijpassend krukje.

Spelend leren de kids maar liefst 160 woorden, cijfers en letters. Tekenen, schrijven en tellen. Zo maakt hij of zij meteen kennis met tijd, dieren, lichaamsdelen, instrumenten, klanken, liedjes en melodietjes.

 

 

Please follow and like us:

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *