Sinterklaascadeautip Sissy-Boy

Het is tegenwoordig één van mijn favoriete winkels om even binnen te lopen in de stad. De online shop blijkt net zo leuk. Vooral nu het tot 1 december geen verzendkosten rekent. Dus ik wilde nog een paar Sinterklaascadedautips aan jullie meegeven van Sissy-Boy. Natuurlijk is er ook een hoop leuks voor jezelf, toch richt ik mij nu specifiek op de kids. Ik heb drie cadeautjes geselecteerd van rond de 15 euro. Dit leek mij een redelijke prijs voor een 5 december cadeau.

In bad

What's on mama's mind kustwachtDe eerste cadeautip is er in verschillende uitvoeringen. De kustwacht boot heb ik voor jullie uitgelicht.
Het is een bootje met een poppetje gemaakt van hout. Ik had dit speelgoed al in de winkel gespot. De reden dat ik het zo leuk vindt is dat je kinderen er lekker mee kunnen spelen in bad. En in bad zitten ze bij ons bijna elke dag tegenwoordig. Het is koud en donker buiten, dus na het avondeten lekker eventjes spetteren in bad en naar bed.
Het bootje is leuk voor zowel een jongetje als een meisje en ook leuk om samen mee over te varen.

Perfect voor het genoemde budget, namelijk € 14,99.
“Dit kleine houten bootje met kustwacht blijft drijven in het water en heeft een formaat van 11 x 7,5 x 5 cm. De kustwacht zit los in het bootje. Het speelgoed van Plan Toys is gemaakt van schoon en natuurlijk gerecycled hout, niet giftige houtlijm en afgewerkt met kleurstoffen gemaakt van kruiden. ” (Bron: Sissy-Boy).

Bakken

Ook het tweede cadeautje vind ik superleuk voor de winterse dagen. Het kinderschort. Lekker What's on mama's mind sissy boy kinderschortpepernoten en taarten bakken samen met de kids. Reuze gezellig en lekker. Natuurlijk moet je kleintje dan wel een stoer schort om en hoe leuk is dit kinderschortje van Sissy-Boy.

“Dit kinderschort heeft een leuke tekst op de voorkant en is uitgevoerd in 100% katoen. Daarnaast zit er een handig vak aan de voorkant. ” (Bron: Sissy-Boy).

En voor het budget? Ja hoor, prima geschikt: 10 euro.

Hout, hout, hout

What's on mamas mind helikopterHouten speelgoed, ik heb er nooit genoeg van. Ik weet niet precies wat het is met houten speelgoed, maar ik vind het fantastisch. Het is leuk voor de kleintjes om mee te spelen, praktisch onbreekbaar en het staat ook nog eens leuk in huis. Nou dat dus…
De toffe helikopter vind ik dan ook een uitstekende Sinterklaascadeau. De leeftijd die erbij staat is: vanaf 12 maanden. Nou dat is dus perfect voor mijn kleintjes van 1 en bijna 3 jaar.

“Deze leuke helikopter heeft wieltjes aan de onderkant, wanneer je de helikopter heen en weer rijdt gaat de propeller aan de bovenkant draaien. De helikopter heeft een formaat van 16 x 12 x 7 cm. Het speelgoed van Plan Toys is gemaakt van schoon en natuurlijk gerecycled hout, niet giftige houtlijm en afgewerkt met kleurstoffen op waterbasis. ” (Bron: Sissy-Boy).

De prijs: € 13,99.

Afbeeldingen: www.sissy-boy.com

 

 

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *