Sinterklaastip: muursticker Sam Loman

What's on mama's mind logo samSoms heb je van de prachtige webshops, met ontzettend leuke producten, waarbij je denkt “wie verzint al dat moois toch en wie kan het maken?”. Bij Love, Sam kreeg ik dat gevoel. Zo nieuwsgierig als ik was liet ik haar wat over zichzelf vertellen in de rubriek “Het favoriete item van“. Een webshop boordevol prachtige kinderkameritems en daarmee een webshop vol prachtige Sinterklaascadeaus.

Muursticker Vliegtuig

Mijn zoontje kreeg deze gave muursticker in zijn schoen, voor op de muur in zijn stoere peuterkamer. Hij wordt in What's on mama's mind muurstickerjanuari 3 jaar en is gek op alle grote voertuigen. Van de zomer keek hij zijn ogen uit naar alle vliegtuigen die over kwamen vliegen. Een vliegtuig naast zijn bed is dan ook een droom die uitkomt.

Ik vind de illustraties en daarmee ook de muurstickers van Love, Sam prachtig.
De sticker kwam in een grote stevige envelop. Stiekem heb ik de sticker op zolder ingepakt voor Sinterklaas, zodat Piet hem in de schoen van mijn zoontje kon doen.

De sticker heb je zo op de muur, een kind kan de was doen. Hij is eenvoudig op de muur te bevestigen en daarna ook weer eenvoudig te verwijderen. Wij hadden hem in eerste instantie echter een beetje scheef geplakt en konden dit gelukkig nog makkelijk herstellen. Ja, soms ben ik wat ongeduldig en gaat het te snel, dan hangt het schreef. Gelukkig was het niet definitief. Je kunt bij Love, Sam ook de muursticker plakinstructies vinden, dan weet je zeker dat het je goed af gaat.

Op de sticker zie je een rood vliegtuig met sterren. tevens zijn er wolken bij het vliegtuig. Er zit een jongetje in de cockpit en een poes. De kleuren zijn heel helder en het is een erg vrolijke sticker. Het past leuk op de kamer van mijn zoontje.

Behang en kussentjes

De sticker is tevens verkrijg baar als behang en kussentje. Net als de andere illustraties kun je zo je hele kamer in dezelfde stijl aankleden De producten vallen onder de kop Dream big little one. Superleuk. Op het bijpassende Instagram-account kun je de leuke collecties ook bekijken.

What's on mama's mind ballerina behangVoor de meisjes heb je bijvoorbeeld een prachtige Ballerina Lisa muursticker. Daar heb je ook weer een prachtig behang bij. Dat zou ik wel wat vinden voor op mijn dochters kamertje.

Wil je de vliegtuig muursticker ook? Deze kost € 26,95 en bestel je eenvoudig bij Love, Sam.
• Formaat stickervel: 42cm x 29,7cm
• Formaat vliegtuig: 32cm lang
• Hoge kwaliteit mat vinyl
• Gedrukt in Nederland

Wist je trouwens dat je ook geboortekaartjes kunt bestellen bij Love, Sam?

 

 

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Sam Loman muursticker
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *